خودكفايي سيستان و بلوچستان در توليد گوشت مرغ به 57 درصد رسيد

زاهدان - ايرنا - معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي سيستان وبلوچستان گفت: سالانه بيش ‌از37هزارتن گوشت سفيد در مرغداري هاي اين استان توليد مي شود كه 57 درصد نياز مردم منطقه را تامين مي كند.

حسين سرابندي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: 219 واحد مرغداري صنعتي سيستان و بلوچستان در طول سال در چهار دوره پرورش حدود 23 ميليون قطعه جوجه ريزي دارند كه پس از يك دوره پرورش 45روزه مرغ هاي توليدي را پس ‌از كشتار در كشتارگاه ها به بازار مصرف عرضه مي‌ كنند.
وي عمده مشكل پرورش دهندگان مرغ سيستان و بلوچستان را كمبود نهاده و خوراك طيور عنوان كرد و افزود: در اين راستا از ابتداي امسال تاكنون 6 هزار و 570 تن ذرت تامين و بين مرغداران و دامداران استان توزيع شده است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان بيان كرد: براي تكميل چرخه توليد گوشت مرغ در استان بزودي كارخانه جوجه يك روزه به ظرفيت 17ميليون قطعه در سال در خاش راه اندازي مي‌ شود كه با به توليد رسيدن اين كارخانه بخش اعظم نياز واحدهاي مرغداري در تامين جوجه يك روزه مرتفع مي شود.
سرابندي ادامه داد: اين امر در كاهش هزينه‌ هاي توليد، قيمت گوشت مرغ و تثبيت قيمت نقش بسزايي خواهد داشت.
وي افزود: هم اينك پرورش دهندگان مرغ سيستان و بلوچستان جوجه مورد نياز خود را از استان‌هاي سراسر كشورتامين مي كنند.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان با بيان اينكه در تمامي شهرستانهاي استان واحد پرورش صنعتي مرغ ايجاد شده است گفت: هم اينك مرغ هاي توليد شده استان در پنج كشتارگاه صنعتي شهرستان هاي زاهدان، خاش، زهك و ايرانشهر با بهترين كيفيت به بازار مصرف عرضه مي شود.
وي هدف سازمان جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان را بي نيازي استان به واردات مرغ از ساير استان‌ها با تكيه بر توليد داخل عنوان كرد و گفت: براي رسيدن به اين مهم با وجود ممنوعيت صدور موافقت اصولي براي پرورش مرغ گوشتي به دنبال اخذ مجوز از وزارت جهاد كشاورزي براي ايجاد ظرفيت هاي جديد هستيم.
7316 **6081