طاها عليزاده 12 سال دارد و در پايه ششم ابتدايي تحصيل مي كند، وي در گفت وگو با ايرنا اظهار داشت: هميشه به خود مي گويم كاش حفظ قرآن را زودتر آغاز مي كردم و مادر و پدرم را از مشوقان اصلي مي دانم ولي خداوند در مسير زندگيم استاد فلاح پور و كانون فرهنگي - قرآني نور الهدي را قرار داد تا بتوانم از اين نور الهي در زندگي ام بهره ببرم.
وي با اشاره به اينكه حفظ قرآن فعاليت كودكانهام را تحت تأثير قرار نداد، افزود: به بركت قرآن در زمينه ورزش شنا قهرمان مسابقات استاني شده ام.
عليزاده با اشاره به اينكه ابتدا هر روز دو صفحه از قرآن را حفظ ميكردم، ادامه داد: باشيوه هاي نوين تدريس استادم و برنامه ريزي هاي دقيق كانون نورالهدي، فرآيند حفظ قرآن برايم سخت نبود بلكه شيرين و لذتبخش بود.
وي افزود: قرآن را در تمام زندگي اولويت قرار داده ام زيرا از لحاظ رفتاري و اخلاقي بايد الگو باشم تا بتوانم ديگران را به قرآن جذب كنم و از همسالان و دوستانم مي خواهم قرآن بخوانند و با قرآن مانوس شوند؛ اين خود بهترين پيام قرآن است.
به گفته عليزاده، بزرگترين ثمره حفظ قرآن كريم آرامش و اعتماد به نفس است؛ آرامش زمينهساز موفقيت در ساير جنبههاي زندگي براي انسان است.
سميه دائمي مادر طاها عليزاده نيز به فراهم كردن شرايط براي حضور فرزندش در كلاسهاي قرآن اشاره كرد و گفت: بخاطر شوق يادگيري كه در فرزندم ديدم، او را در كلاس هاي كانون قرآني نورالهدي ثبتنام كردم و در ابتدا زير نظر استاد فلاح پور با حفظ يك صفحه از قرآن شروع كرديم ولي طي يك سال اخير، روزي بيشتر از دو صفحه از آيات نوراني كلام الله مجيد را حفظ مي كرد.
وي به اهميت دوران كودكي اشاره كرد و افزود: براي بازي، ورزش، تحصيل و حفظ قرآن برنامهريزي دقيق انجام ميشد و او هم با علاقه براي حفظ آيات حضور پيدا ميكرد البته نقش مربيان با تلاش هايي كه داشتند، در تشويق ما براي بهرهگيري از استعداد طاها در راه حفظ قرآن بسيار تأثيرگذار است.
مسئول كانون فرهنگي - قرآني نورالهدي نيز به ايرنا گفت: قرآن آموزان اين كانون براي پيشرفت از وجود استاد فلاح پور عضو شوراي عالي قرآن كشور استفاده مي كنند تا از روش هاي نوين و تخصصي آموزش ايشان بهره مند شوند.
سيده راضيه مهران افزود: در اين كانون 120 نفر قرآن آموز در بحث حفظ تخصصي و 50 نفر در زمينه صوت و لحن مشغول يادگيري هستند و در صومعه سرا پنج حافظ كل قرآن داريم كه طاها عليزاده با 12سال سن كوچكترين حافظ كل قرآن در حال حاضر شهرستان مي باشد.
اين كارشناس ارشد فقه و مباني حقوق افزود: با حافظ كل قرآن شدن، تازه كار براي قرآن آموزان شروع شده و به دوره تثبيت خواهيم رسيد و بايد به گونه اي واردعمل شويم كه قرآن جزئي از زندگي مردم و وارد بطن زندگي شود.
وي افزود: بخشي از اين امر بر عهده ما و بخش ديگر بر عهده دستگاههاي متولي به ويژه آموزشي و
نهادهاست و افرادي كه وارد حوزه فعاليتهاي قرآني ميشوند، چشمداشتي به حمايت مالي ندارند؛ اما بايد حداقل حمايت انجام شود.
شهرستان صومعه سرا در 25 كيلومتري غرب مركز استان گيلان واقع است.
7292/2007
رشت - ايرنا - طاها عليزاده كوچكترين حافظ قرآن در شهرستان صومعه سرا گفت: چهار سال طول كشيد تا حافظ كل قرآن شوم ولي سال آخر توانستم بسيجي وار 15 جزء از قرآن مجيد را حفظ كنم.