به گزارش ایرنا از مركز دیپلماسی رسانه ای وزارت امور خارجه، در این دیدار دو طرف ضمن تاكید بر توسعه همكاری های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو كشور، در خصوص مهمترین مسائل منطقه ای گفت و گو كردند.
به گزارش ایرنا، تهران و مسقط به ویژه در سال های اخیر روابط رو به رشدی داشته اند و به طور مستمر علاوه بر توسعه روابط دوجانبه، در خصوص مسائل مختلف منطقه ای و بین المللی تبادل نظر دارند.
چندی پیش حسین جابری انصاری دستیار ارشد وزیر امورخارجه در امور ویژه سیاسی درعمان با یوسف بنعلوی، وزیر مشاور در امورخارجه عمان دیدار و گفتوگو كرد.
تیرماه امسال هم محمد جواد ظریف در سفر به عمان با یوسف بن علوی درباره همكاری های مشترك دو كشور در زمینه های مختلف و شیوه های تقویت و گسترش آن و درباره موضوعات منطقه ای و بین المللی مورد اهتمام دو كشور تبادل نظر كرد.
اسفندماه سال گذشته نیز یوسف بن علوی وزیر مشاور در امور خارجی عمان در راستای توسعه و تعمیق مناسبات دوجانبه به تهران سفر كرد.
سیام**2021**1535

تهران-ایرنا- «محمد بن عوض الحسان» معاون سیاسی وزیر خارجه عمان پیش از ظهر امروز سه شنبه با محمدجواد ظریف دیدار و درباره مهمترین مسائل منطقه ای و توسعه همكاری های دوجانبه تبادل نظر كرد.