دكتر« محمد جمالیان» روز یكشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: روزهای گذشته حدود 20 بیمار مشكوك به مصرف الكل صنعتی به این مركز درمانی مراجعه كردند كه از این تعداد 11 نفر با تشخیص آزمایشگاه، مصرف الكل صنعتی در آنان تایید شد و 9 نفر نیز مشكوك به الكل شناخته شدند.
وی اظهار داشت: از این تعداد مراجعه كننده 2 نفر به تاری شدید دید مبتلا شدند كه اگر به موقع درمان نشوند، بینایی خود را از دست خواهند داد.
رئیس مركز درمانی و آموزشی ولی عصر(عج) اراك گفت: 2 نفر دیگر از مصرف كنندگان الكل صنعتی نیز با مشكل تاری دید متوسط روبرو شده اند.
دكترجمالیان افزود: از 20 مسموم ناشی از مصرف الكل صنعتی 13 نفر آنان در بیمارستان ولی عصر اراك بستری هستند.
وی اظهار داشت: 16 نفر از مجموع این بیماران در سنین 25 تا 35 سال و هركدام به شكل مجزا به بیمارستان مراجعه داشته اند و احتمال مصرف الكل در یك مهمانی مشترك ضعیف است.
رئیس مركز درمانی و آموزشی ولی عصر(عج) اراك گفت: چهار نفر از بیماران مدعی شدند كه الكل را به شكل محصول مهر و موم شده تهیه و مصرف كرده اند.
دكترجمالیان افزود: تاری دید، كاهش سطح هوشیاری و دل درد از علایم مصرف الكل صنعتی است و افراد باید برای مصون ماندن از عواقب خطرناك به مراكز درمانی مراجعه كنند.
وی اظهار داشت: مركز درمانی فقط مسئول درمان بیماران مراجعه كننده است و پرونده قضایی برای آنان تهیه نمی كند و این مهم توسط دستگاه های قضایی پیگیری می شود.
در استان مركزی 10 بیمارستان فعال با یك هزار و 945 تخت مصوب و یكهزار و 750 تخت فعال و 85 بخش درمانی وجود دارد.
16 واحد بیمارستانی استان مركزی مربوط به حوزه دولتی ، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و 2 بیمارستان نیز خصوصی در اراك و ساوه است.
در حال حاضر 698 پزشك عمومی، 485 پزشك متخصص و فوق تخصص و یكهزار و 726 كارشناس رشته های مختلف پیراپزشكی و مامایی در استان مركزی فعالیت دارند.
133 آزمایشگاه مستقل و غیرمستقل 54 مركز اورژانس بیمارستانی، 54 مركز مستقل و غیرمستقل پرتو نگاری، 146 داروخانه و 103 واحد توانبخشی در استان مركزی فعالیت دارد.
6991/3075
اراك - ایرنا - رئیس مركز درمانی و آموزشی ولی عصر(عج) اراك گفت: مصرف الكل صنعتی در اراك جان یك نفر را گرفت و 2 نفر نیز به كما رفتند.