به گزارش شبكه خبری 'المسیره'، یك منبع نظامی گفت: یگان پهپاد ارتش و كمیته های مردمی یمن امروز (سه شنبه) مركز فرماندهی ائتلاف عربی به سركردگی سعودیها در اردوگاه 'عمبره' در ساحل غربی یمن را هدف قرار داد.
این منبع افزود: در این حمله هوایی كه با دقت انجام شد، انفجار شدیدی در مركز مقر ائتلاف عربی متجاوز در اردوگاه عمبره رخ داد .
یگان های پهپاد و موشكی ارتش و كمیته های مردمی یمن یكشنبه شب گذشته نیز با انجام عملیات مشتركی مركز تجمع متجاوزان و مزدوران سعودی در ساحل غربی یمن را هدف قرار داده بودند.
یگان پهپاد یمن پیش از این نیز پایگاه هوایی 'ملك خالد' در 'عسیر' را هدف حمله قرار داده بود.
یك منبع نظامی گفت: پهپادی كه حمله به مواضع متجاوزان و مزدوران سعودی در ساحل غربی یمن را بر عهده داشت، از نوع 'قاصف 1' بوده است.
یگان پهپادی یمن در روز 22 ژوئیه ( 31 تیر ماه) نیز پایگاه نیروهای متجاوز و مزدوران سعودی را در منطقه 'عنبره' در ساحل غربی و مركز فرماندهی متجاوزان اماراتی را هدف قرار داده بود.
** رابطه امارات و القاعده
سخنگوی 'جنبش انصارالله' اعلام كرد كه رابطه امارات و شبكه تروریستی 'القاعده' با تجاوز به یمن تقویت شده است.
'محمد عبدالسلام' در توییتر نوشت كه با تجاوز به یمن و نیاز ائتلاف عربی به سركردگی سعودیها به مزدور، رابطه امارات و القاعده تقویت شد و در واقع میان آنها ازدواج مصلحتی با حمایت واشنگتن صورت گرفت.
خبرگزاری 'آسوشیتدپرس' دیروز اعلام كرد كه ائتلاف عربی متجاوز به یمن قراردادهای محرمانه ای با شبكه تروریستی تكفیری القاعده برای پیوستن به این ائتلاف و مشاركت در تجاوز به یمن منعقد كرده و برای كمك به آنها جهت خروج از مناطق خود پول هایی در اختیار آنها قرار داده و با كمك های آمریكا آنها را روانه جبهه های جنگ در یمن كرده است.
ائتلاف خودخوانده عربی به سركردگی عربستان و امارات از چهارشنبه (23خرداد) به رغم هشدارهای بین المللی درباره وخامت اوضاع انسانی، حملات گسترده ای را برای اشغال بندر 'الحدیده' در غرب یمن آغاز كردند كه تاكنون با مقاومت نیروهای ارتش و كمیته های مردمی این كشور روبه رو شده است.
عربستان از ششم فروردین سال 94 در قالب ائتلافی از چند كشور عربی و با كمك و چراغ سبز آمریكا، حملات گسترده ای را علیه یمن فقیرترین كشور عربی آغاز كرد تا به بهانه بازگرداندن رئیس جمهوری مستعفی این كشور به قدرت، به اهداف و زیادخواهی های سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.
تجاوز عربستان به یمن تاكنون منجر به كشته شدن بیش از 14 هزار و 700 یمنی بی گناه و ویرانی این كشور شده است.
خاورم** 1453**1651

تهران - ایرنا - 'یگان پهپاد' ارتش و كمیته های مردمی یمن از حمله به مقر فرماندهی ائتلاف عربی به سركردگی سعودیها در ساحل غربی این كشور خبر داد.