۱۴ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۱۹
کد خبر: 82962716
T T
۰ نفر

سه بمب در جاوه شرقي اندونزي منفجر شد

۱۴ تیر ۱۳۹۷، ۱۴:۱۹
کد خبر: 82962716
سه بمب در جاوه شرقي اندونزي منفجر شد

كوالالامپور- ايرنا- برخي منابع رسانه اي در اندونزي از انفجار سه بمب در خانه اي در منطقه 'پاسوروان' استان جاوه شرقي اين كشور در جنوب شرق آسيا در روز پنجشنبه خبر دادند كه هنوز گزارش هاي دقيقي از ميزان تلفات آن ارسال نشده است.

به گزارش ايرنا از تارنماي تمپو اندونزي، پليس محلي در جاوه شرقي گزارش داد كه در جستجوي مردي است كه از صحنه اين انفجارها گريخته و به نظر مي رسد عامل اين انفجار باشد .
در اين گزارش جزئيات بيشتري از اين انفجارها ارائه نشده است. اما گفته مي شود پس از انفجار نخست در اين خانه همسايگان براي كمك به آسيب ديدگان احتمالي شتافتند كه انفجار دوم و سوم رخ داده است.
براساس گزارش تلويزيون مترو اندونزي تاكنون يك كودك مجروح از اين محل خارج شده و شاهدان عيني از فرار يك نفر از صحنه گزارش دادند.
ماه گذشته سوراباياي اندونزي شاهد رشته حملات تروريستي در سه كليسا و يك ايستگاه پليس بود .
پليس جاوه شرقي گزارش داد احتمالا انفجار امروز در جاوه شرقي نيز مرتبط با حوادث تروريستي سوراباياست.
عاملان حملات تروريستي «سورابايا» مركز استان «جاوه شرقي» منسوب به گروه تروريستي «جماعت النشروه الدوله» ( از طرفداران گروه تروريستي داعش) و همگي اعضاي سه خانواده پرجمعيت از جمله مادر و دو كودك 9 و 11 ساله بودند.
در پي اين حملات پليس اندونزي گزارش داد كه 110 نفر از مظنونان فعاليت در شبكه هاي تروريستي حمايت كننده از رشته حملات تروريست ها در سوراباياي شرقي كه بيش از 60 كشته و زخمي به جاي گذاشت، دستگير شده اند و عمليات براي يافتن عوامل ديگر اين حملات همچنان ادامه دارد.
اقدامات مسئولان امنيتي اين كشور پس از تصويب قانون جديد مقابله با تروريسم توسط مجلس اندونزي عليه مظنونان تهديدات تروريستي در يك ماه گذشته افزايش يافت.
پس از تصويب اين قانون بود كه دادگاهي در اندونزي نيز در ماه گذشته 'امان عبدالرحمان ' روحاني و رهبر معنوي تروريست هاي وابسته به گروه داعش موسوم به جماعت النشرالدوله (جاد) را به اتهام هدايت عمليات تروريستي سال 2016 به مرگ محكوم كرد.
مقام هاي امنيتي اندونزي در روزهاي گذشته نيز اعلام كردند در عمليات ويژه اي 41 تروريست را دستگير و چهار نفر ديگر نيز در درگيري ها كشته شدند.
اندونزي در يكسال اخير با افزايش موج افراط گرايي و حملات تروريستي متعددي در جنوب شرق آسيا روبه رو بوده است، اما شديدترين حملات در اين كشور در سال 2002 در جزيره بالي بوقوع پيوست كه در پي آن 200 نفر كه اكثر آنها گردشگران داخلي و خارجي بودند، كشته شدند.
آساق**1599*1436*