۲۹ فروردین ۱۳۹۷،‏ ۲۰:۱۵
کد خبر: 82890563
۰ نفر
توليدات دامي زنجان به 252 هزار و 926 تن رسيد

زنجان - ايرنا - معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان زنجان اعلام كرد: طي سال گذشته 252 هزار و 926 تن انواع فرآورده هاي خام دامي در اين استان توليد شد كه نسبت به مدت مشابه سال قبل 1.6 درصد رشد يافت.

سيد محمدعلي صادقي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: ميزان توليد فرآورده هاي خام دامي سال 95 در استان زنجان 248 هزار و 555 تن بود.
به گفته وي، طي سال 96 در اين استان، 177 هزار و 754 تن شيرخام، 43 هزار و 346 تن گوشت طيور صنعتي، 15هزار و 922 تن گوشت قرمز، تخم مرغ 11 هزار و 335 تن و عسل نيز بيش از 934 تن توليد شد.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان زنجان به توليد اين فرآورده هاي خام دامي در سال 95 اشاره كرد و افزود: طي اين مدت نيز 188 هزار و 35 تن شيرخام، 35هزار و 752 تن گوشت طيور صنعتي، 16هزار و 498 تن گوشت قرمز، تخم مرغ هفت هزار و 692 تن و عسل نيز بيش از 579 تن توليد بود.
صادقي تاكيد كرد: توليد عسل طي سال 96 نسبت به مدت مشابه سال قبل 62 درصد رشد يافت.
وي يادآوري كرد: شهرستان هاي خدابنده و زنجان به ترتيب بيشترين، ايجرود و خرمدره نيز كمترين توليد در گوشت قرمز، شهرستان هاي ابهر و زنجان بيشترين توليد گوشت طيور(مرغ و بوقلمون) در استان زنجان را به خود اختصاص داده اند.
به گفته معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان زنجان، شهرستان هاي خدابنده، ابهر و زنجان نيز به ترتيب در توليد شير، تخم مرغ و عسل بيشترين عملكرد را دارند.
وي اظهاركرد: هم اكنون بيش از 23 هزار نفر در بخش هاي مختلف توليدفرآورده هاي خام دامي استان زنجام مشغول بكار هستند.
به گزارش ايرنا، طي سال 95، 50 هزار تن انواع محصول كشاورزي از اين استان صادر شد.
اين ميزان، نسبت به صادرات محصولات كشاورزي ثبت شده در سال 94، رشد 34 درصدي داشت.
طي سال 96 انواع محصولات دامي، باغي و زراعي توليد شده در استان زنجان به 16 كشور دنيا صادر شد.
7325/6085