۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳
کد خبر: 82840316
T T
۰ نفر

ايجاد وزارت گردشگري سال 97 در مجلس پيگيري مي شود

۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۳:۵۳
کد خبر: 82840316
ايجاد وزارت گردشگري سال 97 در مجلس پيگيري مي شود

كرمانشاه - ايرنا - رئيس فراكسيون ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي مجلس شوراي اسلامي، ايجاد وزارت گردشگري را يكي از برنامه هاي در دست اقدام قوه مقننه اعلام كرد و گفت: يك فوريت اين طرح به تصويب رسيده و در سال 97 نخستين دستور كار مجلس پيگيري تشكيل اين وزارتخانه است.

به گزارش خبرنگار ايرنا؛ جبار كوچكي نژاد روز پنجشنبه در نشست خبري يازدهمين گردهمايي راهنمايان گردشگري سراسر كشور در سرسراي همايش هاي تالار گلايول كرمانشاه افزود: مجلس با تشكيل اين وزارتخانه به دنبال ثبات مديريتي در حوزه گردشگري است.
وي با بيان اينكه در دولت تدبير و اميد تاكنون چهار بار رئيس سازمان ميراث فرهنگي كشور تغيير كرده است، گفت: در دولت پيشين روساي اين سازمان بيشتر از چهار بار تغيير كرد و اين نوع بي ثباتي مديريتي به حوزه گردشگري آسيب مي زند.
وي تصريح كرد كه دولت در كل موافق تشكيل وزارت گردشگري است اگرچه در بخش هايي از دولت مخالفت هايي وجود دارد اما در مجموع تشكيل اين وزارتخانه كار سنگيني است و اكنون كميسيون ويژه اي را در مجلس براي پيگيري اين وزارتخانه تشكيل داده ايم و كار را دنبال مي كنيم.
وي پيام نخست تشكيل اين وزارتخانه را ثبات مديريتي در اين حوزه دانست و اظهار كرد: هدف ديگر مجلس در راه اندازي اين وزارتخانه نظارت بر فعاليت و هزينه كرد بودجه در اين مجموعه است.
كوچكي نژاد با بيان اينكه در 10سال آينده اقتصاد دنيا به ويژه ايران متكي به گردشگري مي شود، گفت: بايد به دنبال ثبات مديريتي در حوزه گردشگري كشور باشيم.
نماينده مردم رشت در مجلس شوراي اسلامي در ادامه تشكيل نظام گردشگري و پيگيري بيمه راهنمايان گردشگري را نيز در دستور كار مجلس دانست و يادآوري كرد كه مجلس با جديت به دنبال رفع مشكلات بيمه اين افراد است.
وي تاكيد كرد: در تبصره 6 الحاق 7 بودجه سال 97 كشور مشكل بيمه راهنمايان گردشگري را برطرف مي كنيم.
كوچكي نژاد در ادامه با بيان اينكه تمام اركان دولت تقويت و توسعه صنعت گردشگري در كشور را پذيرفته اند، گفت: صنعت گردشگري در رفع مشكلات كنوني جامعه از جمله بيكاري، درآمدزايي و توجه به معيشت مردم يكي از حوزه هاي مهم و تاثيرگذار است.

**لزوم رفع موانع فعاليت تشكل هاي گردشگري
رئيس فراكسيون ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي مجلس شوراي اسلامي در ادامه با بيان اينكه مجلس در حوزه قانونگذاري و دولت در حوزه اجرايي بايد موانع را بر سر راه تشكل هاي گردشگري بردارند تاكيد كرد كه اين تشكل ها مي توانند در رونق صنعت گردشگري ايران در دنيا نقش آفريني كنند و ما را به نقطه قابل قبولي برسانند.
كوچكي نژاد همچنين با بيان اينكه در برنامه ششم توسعه به دنبال واگذاري امور به مردم و تشكل هاي مردمي هستيم، افزود: انجمن راهنمايان گردشگري يكي از تشكل هاي فعال غيردولتي در حوزه گردشگري است كه مجلس اين تشكل را حمايت مي كند و انتظار داريم انجمن نيز در راستاي آموزش راهنمايان به دانش روز دنيا و آشنايي هرچه بيشتر و بهتر با فرهنگ، طبيعت و جاذبه هاي كشور تلاش كند.
او به نقش آفريني مردم استان كرمانشاه در دوران هشت سال دفاع مقدس نيز اشاره كرد و گفت: اين استان از جاذبه هاي گردشگري بسيار زيادي برخوردار است كه همه بايد تلاش كنيم اين جاذبه ها به مردم معرفي شوند.
يازدهمين گردهمايي راهنمايان گردشگري سراسر كشور با حضور 450 نفر از اول اسفند در كرمانشاه آغاز شده و فردا جمعه با برگزاري آيين اختتاميه به كار خود پايان مي دهد.
استان كرمانشاه با حدود 2 ميليون نفر جمعيت داراي 31 شهر و 2 هزار و 622 روستا است.
در استان كرمانشاه تاكنون بيش از چهار هزار اثر تاريخي شناسايي شده كه بيش از 2 هزار و 200 اثر از اين تعداد ثبت ملي شده است.
كتيبه داريوش هخامنشي در شهر بيستون تنها اثر جهاني كرمانشاه به شمار مي رود.
3033/6033
۰ نفر