۵ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۰۳
کد خبر: 82807647
T T
۰ نفر
مديرعامل فولاد: كاملترين روش فناوري براي توليد آهن اسفنجي اجرايي شد

تهران - ايرنا- مديرعامل شركت ملي فولاد ايران گفت: هفته آينده واحد احياي فولاد ني ريز ( استان فارس ) در حالي افتتاح رسمي مي شود كه كاملترين روش فناوري براي توليد آهن اسفنجي در آن به مورد اجرا گذاشته شده است.

' منصور يزدي زاده ' روز پنجشنبه در گفت وگوي اختصاصي با خبرنگار ايرنا افزود: طرح فولاد ني ريز در واقع سومين فولاد استاني است كه با روش ايراني ' پرد ' كه گندله از طريق احيا به آهن اسفنجي است تبديل مي شود .
وي تصريح كرد : روش توليد ' پرد ' يك فناوري بومي است كه ثبت جهاني شده و نقش موثري دارد و در فولادهاي شادگان، و ميانه به كار گرفته شده و در فولاد سپيد دشت هم از روش ميدركس بهره گيري شد .

** حجم سرمايه گذاري 250 ميليون يورويي
يزدي زاده خاطرنشان ساخت: حجم سرمايه گذاري صرف شده براي هفت طرح فولاد استاني بطور متوسط هريك 250 ميليون يورو بوده كه از اين رقم 50 درصد خارجي ( چيني) و بقيه داخلي است .

** هر طرح فولادي 800 هزار تن
وي گفت: هفت طرح فولادي هريك با ظرفيت 800 هزار تن پيش بيني شده و قابليت افزايش هم دارند و به اين ترتيب توان توليد ارتقا پيدا مي كند .

** فولاد سازان در مسير رونق اشتغال
يزدي زاده اضافه كرد: دولت دوازدهم، همانند دولت يازدهم در انديشه رونق بخشيدن به اشتغال كشور است و در چارچوب هفت طرح فولاد استاني، اين مهم مورد توجه قرار گرفته و به شكل مستقيم هريك از اين طرحها 220 تا 250 نفر امكان اشتغال خواهند داشت.

** فولاد سبزوار دهه فجر
مديرعامل شركت ملي فولاد ايران افزود: انتظار مي رود فولاد سبزوار در دهه فجر امسال و يا تا پايان بهمن ماه جاري افتتاح رسمي شود و براي فولاد بافت ( كرمان ) پيش بيني خرداد 97 و قائنات هم نيمه نخست سال آينده برآورد زماني شده است .

** پيشرفت 30 تا 35 درصدي فولادسازي ها
يزدي زاده توضيح داد: اكنون براي مرحله فولاد سازي هفت طرح مزبور كه بعد از احيا محسوب مي شود، پيشرفت فيزيكي ميانگين 30 تا 35 درصدي را مي توان ذكر كرد و سپيد دشت ( چهارمحال وبختياري) پيشرفت بيشتري دارد.
وي گفت : انتظار مي رود در مرحله فولاد سازي هر واحد براي 800 نفر ايجاد شغل كند .
به گزارش ايرنا، جمهوري اسلامي اكنون چهاردهمين فولاد ساز جهان محسوب مي شود و با تكميل و بهره برداري از هفت طرح فولاد استاني، در مجموع بطور متوسط 5.6 ميليون و حداكثر هفت ميليون تن به ظرفيت اين بخش افزوده شود.
اكنون ظرفيت فولاد سازي كشور از مرز 30 ميليون تن گذشته و پيش بيني شده، تا پايان امسال حدود 22 ميليون تن فولاد در كشور توليد شود .
اخبار اقتصادي ايرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام *1559*
مصاحبه : حسين عضدي فسا **ناشر: مريم برزآبادي
۰ نفر