به گزارش ايرنا،عبدالمحمد زاهدي روز شنبه در آيين تجليل از كشاورزان نمونه استان قزوين افزود: تنگناهاي آبي به ما اجازه كشت محصولات پرآب را نمي دهند.
وي، كنترل مصرف آب و تغيير الگوي كشت را ضروري دانست و گفت: بدون توجه به اين مسايل كشاورزي استان با تهديدات جدي مواجه خواهد بود.
استاندار قزوين خاطرنشان كرد: با توجه به بحران آب و تغييرات اقليمي ضرورت است با شيوه هاي كارشناسي دشت قزوين را نجات دهيم و آينده روشني براي بخش كشاورزي ترسيم كنيم.
وي ادامه داد: اين آينده روشن تنها با پيش بيني ساخته نمي شود بلكه با توجه به واقعيت هاي موجود در كشور بايد تصميم هاي عاقلانه و منطقي بگيريم و با برنامه ريزي و اتكا به دانش به جلو پيش برويم.
زاهدي بيان كرد: با تمسك به شيوه هاي سنتي كشاورزي نمي توانيم به اهداف خود در اين بخش دست پيدا كنيم.
استاندار قزوين تاكيد كرد: ضرورت دارد تا به دنبال راهكارهايي باشيم كه با مصرف كمترين آب بهترين و بيشترين محصولات را در استان بهره برداري كنيم و اين امر جز با عقلانيت در بهره مندي از منابع موجود ميسر نخواهد شد.
رييس مجمع نمايندگان استان قزوين در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين مراسم گفت: كشور ما اقتصادي مبتني بر كشاورزي دارد بنابراين نيازمند يك حركت انقلابي در اين زمينه هستيم
بهمن طاهرخاني افزود: به لحاظ آمايش سرزميني هنوز تدبيري اساسي در كشور انديشيده نشده كه با حداقل امكانات زميني بتوان بهره وري حداكثري داشته باشيم و اين نقص را بايد هرچه زودتر برطرف كنيم.
نماينده مردم تاكستان در مجلس شوراي اسلامي همچنين بر لزوم اهميت ايجاد تناسب ميان صنعت و كشاورزي تاكيد كرد.
نماينده مردم تاكستان در مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد: در رابطه با مشكل گندمكاران متني در مجلس تهيه و به امضا نمايندگان رسيده واميدواريم بزودي مشكلات اين دسته از كشاورزان رفع شود.
در اين آيين 45 كشاورز نمونه استان قزوين معرفي و تجليل شدند.
استان قزوين در بخش كشاورزي داراي 82 هزار بهره بردار است.
استان قزوين يك درصد مساحت كشور را دربرگرفته و حدود پنج درصد محصولات كشاورزي ايران را توليد مي كند.
6104*3013
حبرنگار: ناصر نيلي**انتشار دهنده: رضا اولادي
قزوين-ايرنا-استاندار قزوين با اشاره به بحران كم آبي در استان، گفت: بايد كشت محصولات كم آب بر در قزوين توسعه يابد و تبديل به يك سياست شود.