به گزارش ایرنا، سعید اوحدی روز چهارشنبه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم در تالار امام جواد(ع) استانداری قم، ابراز امیدواری كرد: با توجه به درخواست سرمایه گذاری سنگینی كه برای دریاچه نمك قم وجود دارد، این اثر نیز در ردیف آثار ملی ثبت جهانی شده قرار گیرد.
دریاچه نمك در ناحیه شرقی استان قم و درحد فاصل سه استان قم، سمنان و اصفهان قرار گرفته و بزرگترین دریاچه فصلی و فراشور كشور است كه حدود 200 هزار هكتار وسعت داشته و یك سوم آن در محدوده جغرافیایی استان قم قرار گرفته است و دارای ساختار زمین شناختی كم نظیر شامل پوسته نمكی و حاشیه باتلاقی است.
وی سهم سالانه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری و صنایع دستی دنیا را یك هزار و 400 میلیارد دلار برشمرد و افزود: گردشگری به عنوان یك الگو و تجربه موفق در جهان شناخته می شود.
وی اضافه كرد: بنابر اعلام سازمان تجارت جهانی امروز گردشگری 10 درصد تولید ناخالص داخلی دنیا را به خود اختصاص داده است و به عنوان كار فرمای نخست دنیا تلقی می شود.
اوحدی در عین حال با اذعان به ضعیف بودن زیرساخت های مرتبط با حوزه گردشگری افزود: رتبه ایران از نظر زیرساخت ها در بین 136 كشور جهان 114 است كه به طور حتم با تسهیلات و امكاناتی كه دولت دوازدهم در بودجه سال 97 قائل شده یك حركت جدی را در این زمینه شاهد خواهیم بود.
وی با اشاره به ظرفیت های بسیار بزرگ ایران در حوزه گردشگری و صنایع دستی گفت: باید در جهت تقویت زیرساخت های گردشگری و همچنین اطلاع رسانی و معرفی این ظرفیت ها به جهان تلاش كنیم.
معاون میراث فرهنگی كشور با تاكید بر این كه اسناد بالا دستی تعریف شده برای بخش گردشگری باید یك راهبرد تلقی شود، گفت: تعداد گردشگران در كشور باید افزایش یابد كه تحقق این امر بیش از هر چیز مستلزم تقویت زیرساخت هاست.
اوحدی مشكلات و موانع موجود در رابطه با جذب سرمایه گذاری های خارجی را ناشی از اسلام هراسی و ایران هراسی دشمن خواند و گفت: تمام شوی تبلیغاتی كه ترامپ رئیس جمهوری آمریكا بر علیه نظام اسلامی به راه انداخته برای این است كه تحول و اتفاق بزرگی كه بعد از برجام یا برنامه جامع اقدام مشترك داشتیم را كند یا متوقف نماید، ولی برغم همه این كارشكنی ها، مملكت مسیر پیشرفت و توسعه را طی می كند.
وی با اشاره به قراردادهای بسیار خوب منعقد شده فاینانسی با كره حنوبی و چین از سوی بانك توسعه صادرات، با یادآوری موضوع حضور ایران در اجلاس یورومانی افزود: این اجلاس در هفتم فوریه سال 2018 در شهر پاریس پایتخت فرانسه و با حضور 300 سرمایه گذار از كشورهای مختلف اروپایی و آسیایی برگزار می شود و توسط بانك مركزی نیز زمینه حضور ایران فراهم شده، تا نسبت به معرفی فرصت های سرمایه گذاری در این كشور بویژه در حوزه گردشگری و جذب صاحبان سرمایه اقدام شود.
7403/ 1175 خبرنگار: محسن آقاگلی ** انتشار: رضا علیمحمدی
معاون میراث فرهنگی:
ایران رتبه پنجم جهان در حوزه جاذبه های طبیعی را به خود اختصاص داده است
۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۵:۵۸
کد خبر:
82791750
قم- ایرنا - معاون سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری كشور، رتبه ایران در حوزه جاذبه های طبیعی و میراث فرهنگی جهان را به ترتیب پنجم و دوازدهم ذكر كرد و گفت: 22 اثر طبیعی و تاریخی كشور به صورت ثبت جهانی درآمده است.