اجراي طرح ضربتي تشديد نظارت براماكن عرضه انواع فرآورده خام دامي كردستان

سنندج - ايرنا - مديركل دامپزشكي استان كردستان گفت: طرح ضربتي تشديد نظارت براماكن عرضه انواع فرآورده خام دامي استان در آستانه شب يلدا با مشاركت كارشناسان اين اداره كل آغاز شد.

مجتبي ورمقاني روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: با توجه به ضرورت تامين سلامت و اطمينان خاطر شهروندان و مصرف كنندگان انواع فرآورده هاي خام دامي در روزهاي منتهي به پايان آذر ماه و شب يلدا اكيپ هاي نظارت بهداشتي براي نظارت بر اين مراكز سازماندهي شده اند.
وي اضافه كرد: در قالب اين طرح 180 نفر بازرس بهداشت فرآورده هاي خام دامي را در قالب 87 اكيپ سيار سازماندهي و بر عرضه اين فرآورده هاي خام دامي در سه نوبت صبح، عصر و شب نظارت مي كنند.
وي اظهار كرد: در اين طرح بر چگونگي رعايت ضوابط و مقررات بهداشتي تهيه و توزيع و نگهداري و عرضه انواع فرآورده خام دامي شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، آلايش خام دامي قابل مصرف و ماهي نظارت مي كنند.
ورمقاني افزود: چند هزار بروشور و تراكت آموزشي با موضوع آموزش نحوه صحيح مصرف در مراكز عرضه فرآورده هاي خام دامي توزيع و نصب شده است.
وي با اشاره به اينكه در روزهاي آتي فعاليت اكيپ هاي سيار تداوم خواهد داشت، از شهروندان خواست هرگونه گزارش تخلف بهداشتي در مراكز تهيه و توليد و توزيع فرآورده خام دامي را با شماره تلفن شبكه هاي دامپزشكي شهرستان ها و 1512 پيامگير اداره كل دامپزشكي كردستان در ميان بگذارند.
در آستانه شب يلدا شهروندان براي آيين هاي اين شب تدارك هاي خاصي مي بينند و از فرآورده هاي مختلف دامي نيز براي تهيه غذاهاي اين شب استفاده مي كنند.
خبرنگار: عبدالله رحماني**انتشار: اميد بهمني
3020/ 6108