محمد كاظمی روز پنجشنبه در شورای آموزش و پرورش شهر سامن ملایر اظهار كرد: با توجه به اینكه این دستورالعمل در سال های گذشته و امسال مشكلاتی را برای مدیران آموزش و پرورش بویژه در روستاها به وجود آورد، در دیدار اخیر خود با وزیر آموزش و پرورش، وی دستور تغییر و اصلاح این دستورالعمل را برای سال 97 صادر كرد.
وی متناسب نبودن حجم كتاب های درسی با مدت زمانی كلاس های آموزشی را از دیگر مشكلات عمده این حوزه برشمرد و افزود: در این نشست از وزیر آموزش و پرورش درخواست شد كمیته كارشناسی برای بررسی علمی و تخصصی حجم كتاب های درسی برای سال آینده تعیین شود.
كاظمی با بیان اینكه پس از آغاز به كار دولت دوازدهم مشكلات آموزش و پرورش در سه مرتبه ملاقات خصوصی با وزیر مطرح شد، بیان كرد: امیدواریم مشكلات بودجه ای این حوزه نیز در سال آینده حل شود.
وی ادامه داد: در حوزه نهضت سوادآموزی نیز ایجاب می كند كه در كشور فرد بیسواد نداشته باشیم و این طرح باید بازنگری شود.
وی با تاكید بر اینكه در زمینه نوسازی مدارس نیز مشكل داریم، اظهار كرد: بنیاد بركت در روستای دوریجان سامن مدرسه ای احداث كرده اما هنوز این مدرسه توسط اداره كل نوسازی مدارس استان تكمیل و بهره برداری نشده است و باید اینگونه مسایل هر چه سریعتر حل شود.
كاظمی افزود: با توجه به ارایه طرح كمك آموزشی از سوی آموزش و پرورش سامن به وزیر آموزش و پرورش در ملاقات اخیر، وی 200 میلیون ریال به آموزش و پرورش سامن كمك كرد كه پیگیری های لازم برای اخذ این مبلغ در حال انجام است.
وی با اشاره به اینكه نیازهای آموزشی و تربیتی به نحو شایسته مرتفع نشده است، افزود: با توجه به اینكه انعكاس و بازخورد مشكلات مالی در آموزش و پرورش هم دیده می شود، امیدواریم با طرح مشكلات بودجه ای توسط وزیران در كمیسیون های مجلس، این مشكلات مرتفع شود.
وی وضعیت آموزش و پرورش سامن را با توجه به همدلی مسئولان این شهر خوب ارزیابی كرد و گفت: با توجه به سرآمد بودن ملایر در ورود خیران به حوزه های درمان و آموزش و اینكه ملایر سومین شهر وقفی كشور است، نیازمند بهره گیری از ظرفیت بیشتر وقف و خیران برای رفع مشكلات حوزه آموزش و پرورش هستیم.
وی هزینه كرد درآمد اوقاف برای مردم خود منطقه را از درخواست های جدی نمایندگان ملایر برشمرد و بیان كرد: با توجه به بالا بودن درآمد اوقاف این شهرستان، باید شاهد ارایه خدمات قابل توجهی در بخش درمان، آموزش، رسیدگی به فقرا و نیازمندان و مسایلی در راستای اجرای نیت واقف باشیم.
كاظمی یادآور شد: با توجه به آثار مثبت فضای مجازی، سرانه كتابخوانی كاهش پیدا كرده كه نیاز است از سنین كودكی و نوجوانی فرهنگ كتاب و كتابخوانی، قانون گرایی، نظم پذیری و آشنایی با قوانین محیط زیست به دانش آموزان آموزش داده شود.
**96 درصد جمعیت ملایر باسواد هستند
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان همدان نیز با اشاره به اجرای طرح سوادآموزی از سنین 10 تا 49 سالگی، گفت: ملایر پس از استان همدان با 96 درصد رتبه دوم را در زمینه باسوادی افراد دارد.
محمد پورداود اظهار كرد: در ملایر، سامن و جوكار حدود هشت هزار و 114 فرد بی سواد وجود دارد كه از این تعداد سه هزار و 106 تن در جامعه شهری و چهار هزار و 979 تن در جامعه روستایی زندگی می كنند.
وی با بیان اینكه جمعیت زنان بی سواد با پنج هزار و 454 تن بیشتر از مردان با 2 هزارو 660 تن است، ادامه داد: در سامن سه دوره سوادآموزی برای 191 تن تكلیف شده است كه این شهر با دارا بودن 87 درصد جمعیت باسواد، رتبه یازدهم استان را دارد.
رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه سامن نیز تامین 10 دستگاه رایانه، آسفالت هفت آموزشگاه، رفع مشكل برق آموزشگاه شهید كریمان، دیواركشی 10 آموزشگاه، تكمیل مدرسه روستای دوریجان و تجهیز سرویس بهداشتی 6 آموزشگاه را از جمله نیازهای این منطقه برشمرد و گفت: برای رفع كمبود تجهیزات آموزشی و اداری مدارس نیازمند یك میلیارد ریال اعتبار هستیم.
محمد احمدوند بیان كرد: طی سه ماه گذشته یك میلیارد و 280 میلیون ریال از طریق اداره اوقاف و امور خیریه ملایر و خیران، 540 میلیون ریال بودجه های دولتی و 350 میلیون ریال از طریق مزایده ها جذب شد.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 كیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/2090
خبرنگار: معصومه موسوی**انتشار دهنده: سعید زارع كندجانی
نماینده مجلس: طرح ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش اصلاح می شود
۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۱
کد خبر:
82747954
ملایر- ایرنا- نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: دستورالعمل توسعه سنواتی و طرح ساماندهی نیروی انسانی با دستور وزیر آموزش و پرورش، برای سال آینده اصلاح می شود.