به گزارش ایرنا، محمد حسینی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ساخت درمانگاه تامین اجتماعی تفرش در سال های گذشته در شهرستان كلید خورده و در آینده نزدیك آماده بهره برداری می شود.
وی اظهار كرد: پیشرفت فیزیكی این طرح عمرانی حوزه سلامت 90 درصد است و تكمیل آن بر اساس برنامه پیش می رود.
حسینی در ادامه تصریح كرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مركزی اقدامات اولیه در خصوص تجهیزات این درمانگاه را انجام داده و با توجه به آماده بودن تجهیزات، پس از اتمام ساختمان این درمانگاه تجهیز می شود.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی ارزش تجهیزات خریداری شده برای این درمانگاه را نزدیك به 60 میلیارد ریال عنوان كرد و گفت: در بحث تامین نیروی انسانی با توجه به سفر وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی به شهرستان فراهان دستور 2 رویكرد برگزاری آزمون و جذب نیروهای بومی در این خصوص صادر شد.
حسینی عنوان كرد: نیروهای مورد نیاز این درمانگاه در صورت حضور در شهرستان و بر اساس شاخص های مورد نیاز جذب می شوند.
وی گفت: این درمانگاه نیاز به جذب پزشك، پرستار، تكنسین آزمایشگاه و سایر خدمات دارد كه پیگیری و به معاونت نیروی انسانی سازمان تامین اجتماعی ارجاع داده شده است كه بر اساس آگهی واحد درمان، افراد پس از قبولی در آزمون، فعالیت خود را آغاز می كنند.
نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر سخنان خود با تاكید بر اینكه با راه اندازی این درمانگاه بخشی از نیازهای درمانی شهرستان رفع می شود، گفت: سقف جذب نیرو برای این درمانگاه 15 نفر است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مركزی نیز اظهار كرد: این درمانگاه در فضایی به وسعت سه هزار 961 متر مربع با زیربنای 2 هزار و 954 متر مربع در سه طبقه ساخته شده است.
دكتر بابك عدلی تصریح كرد: برآورد اعتبار ساخت، تجهیز و بهره برداری از این درمانگاه بالغ بر 120 میلیارد ریال است.
وی گفت: درحال حاضر تنها حدود 10 درصد از مجموع كار ساختمانی بنای این درمانگاه باقیست و تلاش می شود با تجهیز آن تا پایان امسال به بهره برداری برسد.
وی عنوان كرد: برنامه تحول نظام سلامت و پیشبرد گام های اساسی آن از راهبردهای اصلی دولت تدبیر و امید در دوره دوم ریاست جمهوری است و سازمان تامین اجتماعی نیز با ارائه خدمات درمانی، بهبود فضای فیزیكی، ارتقای سطح كیفی و كمی خدمات، افزایش تعداد مراكز درمانی ملكی، خرید تجهیزات پزشكی و سایر اقدامات می كوشد در این حوزه همراه با برنامه های دولت به پیش برود.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مركزی تكریم مراجعان را از اهداف اصلی مدیریت درمان تامین اجتماعی در استان دانست و اظهار كرد: ایجاد محیط كاری با نشاط و قانونمدار همراه با رضایتمندی برای بیماران سرلوحه كار در تمامی مراكز درمانی استان است.
استان مركزی سه بیمارستان تامین اجتماعی در اراك، ساوه و شازند و هفت درمانگاه فعال دارد.
7114/6013/خبرنگار: شیما كریمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
راه اندازی درمانگاه تامین اجتماعی تفرش از نیازهای پایه این شهرستان است
۷ آذر ۱۳۹۶، ۸:۱۹
کد خبر:
82744852
اراك - ایرنا - نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی گفت: راه اندازی درمانگاه تامین اجتماعی تفرش از نیازهای ضروری و پایه این شهرستان است.