دكتر شهاب الدين مشايي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين مراكز متخلف در بازرسي هاي شبانه كارشناسان بهداشت محيط از رستوران ها و مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي شهر زاهدان شناسايي شدند.
وي افزود: در اين طرح رستوران ها، سفره خانه ها، مراكز طبخ و عرضه مواد غذايي زاهدان مورد بازديد قرار مي گيرند و وضعيت بهداشت و سلامت مواد غذايي در مرحله طبخ و عرضه كنترل مي شود.
وي گفت: كارشناسان بهداشت محيط در اين بازديدها در خصوص دماي نگهداري مواد اوليه، مواد غذايي طبخ شده و رعايت موازين بهداشتي در تمام مراحل طبخ مواد غذايي آموزش هاي لازم را به متصديان مراكز ارائه مي كنند.
رئيس مركز بهداشت زاهدان خاطر نشان كرد: 110 مركز عرضه مواد غذايي كه موازين بهداشتي را رعايت نكردند از ابتداي امسال تا كنون در شهر زاهدان پلمپ و 22 هزار و 991 كيلو گرم انواع مواد غذايي فاسد و تاريخ گذشته از آنها كشف و معدوم شده است.
وي به شهروندان توصيه كرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي مراتب را به شماره ارتباطات مردمي كشوري 190 و شماره تماس 33220466 اطلاع رساني كنند.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حيدري گرجي **انتشاردهنده: حيدر سراياني
زاهدان- ايرنا- رئيس مركز بهداشت زاهدان گفت: 110 مركز متخلف عرضه مواد غذايي از ابتداي امسال تا كنون در اين شهرستان شناسايي و پلمپ شد.
سرخط اخبار استانها
-
قائم مقام کمیته امداد: بدنبال اشتغال پایدار و خودکفایی مددجویان هستیم
زاهدان - ایرنا - قائم مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: توجه ویژه…
-
بخشی از املاک زندان رجایی شهر کرج برای استقرار دانشگاه پیش بینی شده است
کرج - ایرنا - استاندار البرز اعلام کرد: بخشی از املاک زندان رجایی…
-
استاندار خوزستان: مطالبات گندمکاران خوزستان به زودی پرداخت میشود
اهواز-ایرنا- استاندار خوزستان با اشاره به پیگیریهای انجام شده برای…
-
امام جمعه اصفهان: دوری از پژوهش، ما را در مسیر اشتباه قرار میدهد
اصفهان–ایرنا – نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان گفت: فاصله…