توليد  افزون بر 3 هزار تن گوشت قرمز و سفيد در تالش

آستارا - ايرنا - مدير جهاد كشاورزي تالش گفت: نيمه نخست امسال با تلاش مرغداران و دامداران اين شهرستان، يك هزار و 650 تن گوشت سفيد و 2 هزار و 200 تن گوشت قرمز توليد شد .

سيد علي موسوي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا ، ارزش گوشت هاي سفيد توليد شده در تالش را بيش از 115ميليارد ريال و ارزش گوشت هاي قرمز را 770 ميليارد ريال اعلام كرد.
وي افزود: گوشت هاي سفيد در 18 واحد مرغداري با ظرفيت توليد 330 هزار قطعه در هر دوره و گوشت هاي قرمز توسط 11 هزار و 300 دامدار توليد شده است.
وي ادامه داد: دامداران تالش 280 هزار راس دام سبك و سنگين را نگهداري مي كنند و در اين شهرستان، ساليانه بيش از 575 هزار قطعه مرغ و طيور توليد و به بازار مصرف عرضه مي شود.
موسوي همچنين از آغاز برداشت خرمالو توسط 130بهره بردار از 40 هكتار از باغهاي تالش خبر داد و پيش بيني كرد، 300 تن خرمالو به ارزش 2 هزار و 100 ميليون ريال توليد و به بازار مصرف عرضه شود.
در 27 هزار هكتار اراضي كشاورزي تالش، 30 هزار بهره بردار مشغول كشت و زرع هستند.
اين شهرستان با 200 هزار نفر جمعيت در 110 كيلومتري غرب مركز استان گيلان قرار دارد.
خبرنگار: سيد جلال سيد محمدي**انتشار دهنده: بابايي
7106 / 7124 /6030