رازهاي افرادي كه به ندرت دچار بيماري مي‌شوند

پايگاه خبري تحليلي زاهدان پيگير مطلبي با عنوان «رازهاي افرادي كه به ندرت دچار بيماري مي‌شوند» منتشر كرده است.

دراين مطلب آمده است: كمبود برخي مواد غذايي بخصوص ويتامين D، قرار گرفتن در معرض مواد شيميايي مصنوعي، عدم تعادل در باكتري هاي مفيد روده و ... عوامل خطر كليدي براي تضعيف سيستم ايمني بدن است.
در اين مطلب بهترين گزينه ها براي تقويت سيستم ايمني بدن در فصول سرد سال معرفي شده اند :
خوردن غذاهاي دريايي: مصرف اين نوع غذاها از قبيل ميگو و ماهي پروتئين مورد نياز بدن را براي توليد سلول هاي سفيد خون كه با عفونت ها مبارزه مي كنند، فراهم مي كند. غذاهاي دريايي همچنين حاوي روي براي كوتاه شدن طول دوره سرماخوردگي و آنفلوآنزا هستند.
اجتناب از سيگار: استعمال سيگار خود عاملي براي افزايش التهاب در بدن و افزايش طول مدت سرماخوردگي است.
شستن دستها: پيشگيري از سرماخوردگي با شستن دست يكي از راه هايي است كه در اين فصل مي ‌توانيد سالم بمانيد. وقتي كسي سرماخوردگي دارد اين بيماري عمدتا از طريق قطرات تنفسي سرفه و عطسه گسترش مي ‌يابد. اما در بسياري از مواقع ما نادانسته اين ذرات بسيار ريز ميكروب هاي سرماخوردگي را روي سطوح لمس مي ‌كنيم و بعد خود را با همان ويروس سرماخوردگي آلوده مي‌ كنيم.
برخي ويروس ها و باكتري ها تا چندين ساعت مي ‌توانند روي سطوح سخت مانند ميزها، گوشي تلفن، صفحه كليد رايانه و دستگيره در زندگي كنند. پيشگيري از سرماخوردگي با شستن دست جلوي انتقال ويروس هاي سرماخوردگي و گرفتن ويروس هاي روي سطوح محيط‌تان را مي‌ گيرد.
9 انتخاب كه با آن كمتر مريض مي شويد
مصرف پروبيوتيك ها: اين محصولات باكتري هاي مفيد روده را حفظ مي كنند و براي سلامت سيستم ايمني بدن بسيار ضروري هستند. پروبيوتيك ها ميكروارگانيسم هاي زنده هستند كه به مبارزه با باكتري هاي بد مي روند. مطالعات نشان داده ورزشكاراني كه روزانه يك مكمل پروبيوتيك دريافت مي كنند، 40 درصد كمتر از سايرين در معرض سرماخوردگي هستند.
مصرف سير: يك آنتي بيوتيك طبيعي است. ضد باكتري، ضد قارچ و ضد ويروس نيز هست. خاصيت آنتي اكسيداني سير براي مبارزه با عفونت ها مفيد است.
مصرف اسفناج: اين گياه غذايي نيز درجه ايمني بدن را بالا مي برد و در زيبايي پوست و مو نقش به سزايي دارد. اسفناج همچنين داراي ويتامين هاي آ و ث و ماده ريبوفلاوين (ويتامين ب 2) است. ويتامين ب دو نيز در بازسازي بافت هاي بدن بسيار موثر است.
مصرف قارچ ها: اين خوراكي سرشار از پلي ساكاريدهايي به نام بتاگلوكان ها هستند كه سيستم ايمني بدن را براي جلوگيري از ابتلا به عفونتها فعال نگه مي دارند. اين مواد سلول هاي سفيد خون را تنظيم و در حالت آماده نگه مي دارند و آن هم براي مقابله با حمله مهاجمان خارجي. قارچ همچنين غني از استرول ها و روي است كه در تقويت سيستم ايمني بدن نقش دارند.
اضافه كردن سوپ مرغ به رژيم غذايي: بهترين گزينه غذايي براي تقويت سيستم ايمني بدن براي دفع كردن ويروس هاي سرماخوردگي و آنفلوآنزا است. مطالعات نشان مي دهد كه سوپ مرغ حاوي آنتي اكسيداني قوي به نام كارنوزين است كه منجر به تقويت سيستم ايمني بدن مي شود.
خواب خوب شبانه: شواهد قانع كننده اي وجود دارد كه نشان مي دهد محروميت از خواب شبانه منجر به تضعيف سيستم ايمني بدن مي شود و با توانايي بدن براي مبارزه با عفونت تداخل دارد. به طوري كه افرادي كه به اندازه كافي نمي خوابند، بيشتر در معرض ويروس سرماخوردگي هستند. اين در حالي است كه گرفتن حداقل 8 ساعت خواب شبانه به سيستم ايمني بدن براي مبارزه با عفونت ها و ويروس ها كمك مي كند.براي ورود به كانال تلگرام ما كليك كنيد.
8006**6081دريافت كننده: نرگس تيموري**انتشار دهنده:حيدر سراياني

سرخط اخبار استان‌ها