۹ شهریور ۱۳۹۶، ۱۷:۴۰
کد خبر: 82650993
T T
۰ نفر
استفاده از روش هاي سنتي براي توليد محصولات غذايي ديگر جوابگو نيست

كرج-ايرنا- كارشناس پاكستاني بيوتكنولوژي در حوزه انساني گفت: با توجه به رشد روز افزون جمعيت جهان استفاده از روش هاي سنتي توليد محصولات غذايي ديگر جوابگو نيست و بايد به روش هاي نوين روي آورد.

به گزارش ايرنا، آفتاب احمد عصر پنجشنبه در حاشيه دومين همايش بين المللي و دهمين همايش ملي بيوتكنولوژي جمهوري اسلامي ايران درجمع خبرنگاراندركرج افزود: براين اساس محصولات تراريخته از نيازهاي غذايي امروز است و موردي ديده نشده كه براي سلامت بشر ضرر داشته باشد.
وي اضافه كرد: محصولات تراريخته به طور يقين سودآور و ايمن هستند چرا كه براي توليد اين محصولات براي آفت زايي نياز به سموم ندارد و خودشان مي توانند رشد كنند.
احمد با بيان اينكه محصولات تراريخته مقاوم به آفت هستند اظهار داشت: مكانيسم توليد اين محصولات به گونه اي است كه هيچ آسيبي براي انسان و ديگر جانداران ندارد و صرفا آفات در آنها از بين مي رود.
وي ادامه داد: محصولات تراريخته براي كمك به انسان هستند و قبل از اينكه اين محصولات به بازار ارائه شود حدود 10 سال بر روي آنها كار و تحقيق شده و پس از آن عرضه مي شود.
متخصص پاكستاني بيوتكنولوژي در حوزه انساني گفت: هم اكنون بيماري هاي قلبي و عروقي سبب مرگ 33 درصد از مردم جهان شده و 40 درصد مردم نيز از سرطان رنج مي برند و اين امر به دليل استفاده از مواد شيمايي در توليد محصولات غذايي است.
وي افزود: با توجه به ايمن بودن محصولات تراريخته و اينكه در توليد اين محصولات به سلامت و ايمني و آسيب نرساندن به سلامت بشر بسيار توجه شده از ايجاد بيماري هايي چون سرطان، قلبي و عروقي و تنفسي مي توانند جلوگيري كنند.
وي ادامه داد: مردم نياز دارند كه در مخصوص مزاياي استفاده از محصولات تراريخته به خوبي آگاهي پيدا كنند و به همين منظور نياز است كه محققان و دانشمندان به زبان ساده اين مزايا را براي مردم بازگو و روشن سازند.
7414/ 6155خبرنگار:وحيده عسكري**انتشار دهنده: محمد عزيزپور