۱۵ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳
کد خبر: 82622309
T T
۰ نفر

جشنواره غذاي سالم در رشت برگزار شد

۱۵ مرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۴۳
کد خبر: 82622309
جشنواره غذاي سالم در رشت برگزار شد

رشت - ايرنا - جشنواره غذاي سالم در راستاي ترويج زندگي سالم امروز (يكشنبه) از سوي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان گيلان در معاونت فرهنگي دانشجويي اين دانشگاه در رشت برگزار شد.

معاون دانشجويي و امور فرهنگي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان گيلان گفت: اين جشنواره با هدف ترويج پخت غذاهاي سالم، سنتي و ايراني اسلامي برگزار شده است.
افشين شفقي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در اين جشنواره انواع آش ها از جمله آش رشته، قلمكار، دوغ و آش عسل تهيه شده توسط بانوان دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان گيلان به نمايش گذاشته شده است.
وي با بيان اينكه آش غذاي سالم و مواد موجود در انواع آش ها از جمله حبوبات، سبزي و كشك سرشار از ارزش غذايي است، اظهار كرد: روغن، پياز و سبزي سرخ شده در آش نيز داراي اسيد چرب ضروري براي انسان است.
شفقي سلامت و امنيت غذايي را يكي از رسالت هاي دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني گيلان عنوان و بيان كرد: غذا نقش مهمي در سلامت افراد جامعه دارد و بايستي با فرهنگ سازي و ترويج انواع غذاهاي سالم ، فرهنگ غذاي سنتي و ايراني اسلامي را جايگزين غذاهاي غربي و فست فودها كنيم.
در اين مراسم به هشت نفر به قيد قرعه جوايزي اهدا شد.
خبرنگار: شادي خورشيدي سدهي ** انتشاردهنده:كبيري
7286/2007