۱ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۵۷
کد خبر: 82607525
T T
۰ نفر
برای تحقق مدیریت شهری دانش بنیان از ظرفیت شهرهای خواهرخوانده استفاده شود

اصفهان - ایرنا - شهردار اصفهان گفت: شهرداری ها به مدیریت دانش بنیان روی آورده اند و برای موفقیت در انجام امور شهری باید افزون بر استفاده از دانشگاهها و مراكز علمی از ظرفیت شهرهای خواهر خوانده نیز استفاده كنند.

اصفهان با شهرهای شیان چین، كولامپور مالزی، فلورانس ایتالیا، یاش رومانی، بارسلون اسپانیا، ایروان ارمنستان، كویت كویت، فرایبورگ آلمان، هاوانا كوبا، لاهور پاكستان، ست پترزبورگ روسیه، داكار سنگال، بعلبك لبنان و نجف عراق عقد خواهرخواندگی دارد.
به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی شهرداری اصفهان ، ' مهدی جمالی نژاد ' روز یكشنبه در ' نشست مبادله قرارداد طرح های پژوهشی شهرداری اصفهان در زمینه محیط زیست و انرژی با دانشگاه های اصفهان، صنعتی و هنر اصفهان'، تصریح كرد: ماموریت شهرداری ها دیگر برای انجام امور خدماتی صرف نیست و شهرداری ها با همكاری دانشگاه ها و مراكز علمی به مدیریت دانش بنیان روی آورده اند.
وی افزود: در برنامه اصفهان 1400 نیز این شهر به عنوان شهری دانش محور معرفی شده است بنابراین دانشگاه ها و مراكز علمی نباید خود را از مدیریت شهری جدا بدانند.
شهردار اصفهان اضافه كرد: همچنین برای رسیدن به هدف مدیریت شهری دانش بنیان نباید از ظرفیت علمی شهرهای خواهرخوانده غافل شد بلكه باید از توان علمی شهرهای خواهرخوانده حداكثر بهره را ببریم.
جمالی نژاد افزود: شهرهای جهان به سمت هوشمند شدن و كارآفرینی حركت می كنند و باتوجه به اینكه اصفهان ریشه در تاریخ نیز دارد ، این شهر باید در این عرصه پیشتاز باشد و متفاوت عمل كند.
معاون برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان نیز در این نشست، گفت: با فعال كردن هیات اندیشه ورز در حوزه معاونت عمران و معاونت مدیریت منابع انسانی شهرداری اصفهان بطور متوسط بین 15 تا 20 جلسه برای بررسی مسائل زیست محیطی این كلانشهر انجام شده است.
محمود محمدی افزود: تاكنون در این حوزه بیش از 50 پایان نامه دانشجویی نیز ارائه شده است.
معاون برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات شهرداری اصفهان اضافه كرد: یكی از پروژه های مطرح شده، ' تعیین سهم آلاینده ها در آلودگی گازی جو پایین و تهیه سیاه آلاینده های گازی كلانشهر اصفهان' با همكاری دانشگاه اصفهان است.
وی افزود: پروژه ' منشا یابی و سهم بندی ذرات معلق هوا و اولویت بندی كانون های مولد آنها در شهر اصفهان' با همكاری دانشگاه صنعتی اصفهان و ' پروژه مطالعات تدوین ضوابط طراحی پایدار و اقلیمی ساختمان های شهر اصفهان' با رویكرد زیست محیطی نیز با همكاری دانشگاه هنر اصفهان انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه با همكاری صمیمانه سایر مراكز و سازمان های زیربط استان و برگزاری جلسات مدون، بررسی طرح های پژوهشی بخوبی پیش رفته است و شاهد اجرای مناسب این طرح ها هستیم.
نشست ' تبادل قراردادهای پژوهشی بین شهرداری اصفهان و دانشگاه های صنعتی اصفهان، دانشگاه اصفهان و دانشگاه هنر' بمنظور منشا یابی و سهم بندی ذرات معلق هوا و اولویت بندی كانون های مولد آنها در شهر اصفهان، تعیین سهم آلاینده در آلودگی گازی جو پایین و تهیه سیاه آلاینده های گازی كلان شهر اصفهان و مطالعات تدوین ضوابط طراحی پایدار و اقلیمی ساختمان های این شهر (مبتنی بر انرژی های تجدید پذیر از قبیل انرژی خورشیدی و غیره ) با حضور مسئولان شهری و استانی برگزار شد.
د/ 7153 / 2093 ** خبرنگار: هُدا استكی ** انتشار: اصغر دواتگر