شهريار فولادوند عصر روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص سند 2030 مبناي كار دولت و آموزش و پرورش است و خارج از آن چيزي انجام و پذيرفته نمي شود.
وي ادامه داد: دغدغه هاي مقام معظم رهبري با سياه نمايي هايي كه برخي از افراد براي بهره برداري هاي سياسي و كوبيدن رقيب انتخاباتي انجام مي دهند به طور كامل متفاوت است.
مديركل آموزش و پرورش استان مركزي بيان كرد: مقام معظم رهبري با تيز بيني مي فرمايند ممكن است در پس اهداف سند 2030 كه به زيبايي بيان شده غرض هايي وجود داشته باشند در صورتي كه سند بالا دستي به نام سند تحول بنيادين آموزش و پرورش كه ارزش هاي والاي انقلاب اسلامي، آرمان هاي امام راحل و منويات مقام معظم رهبري در آن وجود دارد، مبناي عمل آموزش و پرورش است.
فولادوند، با يادآوري دستور توقف سند 2030 توسط معاون اول رئيس جمهوري افزود: حرف هاي عده اي كه در اين روزها و براي تخريب دولت به اين سند مي تازند براي لكه دار كردن آموزش و پرورش، سياه نمايي است و با هدف سلب اعتماد مردم انجام مي شود.
وي ادامه داد: آنان مي گويند اين 2030، سندي است كه مفاسد اخلاقي را در جامعه ترويج و توسعه مي دهد و آموزش مفاهيم قرآني را از مدارس حذف مي كند در صورتي كه اين مسائل صحت ندارد.
مديركل آموزش و پرورش استان مركزي خاطر نشان كرد: آموزش و پرورش ضمن تمكين از فرمايش مقام معظم رهبري بقيه موارد را رد كرده و طرح اين موارد را تنها بد اخلاقي انتخاباتي مي داند و معتقد است اين موارد به قصد سياه نمايي و تخريب دولت انجام مي شود كه به نفع نظام، افكار عمومي و جامعه نيست.
فولادوند خاطر نشان كرد: 2030 سندي است كه براي توسعه پايدار در سازمان ملل به تصويب رسيده است و اهدافي را دنبال مي كند كه چهارمين هدف آن در راستاي مسائل آموزشي به يونسكو سپرده شده است.
وي ادامه داد: يونسكو اين را به عنوان تفاهم نامه بين المللي تنظيم كرده و كشورها براي ترويج فرصت برابر در نظام آموزشي به آن مي پيوندند و جمهوري اسلامي ايران نيز با هدف يكي از كشورهاي تاثير گذار در سياست بين المللي و براي بهره مندي از برخي مزايا اين سند به اين تفاهم نامه پيوسته است.
مديركل آموزش و پرورش استان مركزي گفت: اين تفاهم نامه الزام آور نيست و در واقع يك توصيه است كه چارچوب عمل آموزش را براي كشور ها مشخص مي كند و جمهوري اسلامي ايران تنها كشوري است كه در اين سند براي خودش حق تحفظ پيش بيني كرده است.
فولادوند افزود: وزير آموزش و پرورش وقت در اين سند به صراحت اعلام كرده است كه جمهوري اسلامي براي پيوستن به اين تفاهم نامه بين المللي حق تحفظ مي خواهد و خود را متعهد به بخش هايي از نظام آموزش 2030 كه به هرشكلي با مقررات و اولويت هاي ملي، باورهاي ديني و ارزش هاي فرهنگي جامعه ايراني در تضاد است متعهد نمي داند.
در سند 2030 رهبران كشورهاي عضو سازمان ملل متحد، در سپتامبر 2015 در اجلاس عالي رتبه اين سازمان متعهد شدند اهداف دستور كار جهاني توسعه پايدار 2030 را كه نتيجه يك فرآيند گسترده مشورتي در سطح جهاني بود، در سياستگذاري كلان ملي خود از اول ژانويه 2016 اجرايي كنند.
اين دستور كار داراي 17 هدف اصلي و 169 هدف ويژه است.
1955/6013/خبرنگار:مهدي عظيمي***انتشاردهنده:مژگان حيدري
مديركل آموزش و پرورش استان مركزي:
فرمايش مقام معظم رهبري در سند 2030 فصل الخطاب است
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۲:۵۸
کد خبر:
82532792
اراك - ايرنا - مديركل آموزش و پرورش استان مركزي گفت: فرمايش مقام معظم رهبري به عنوان ديدبان بيناي كشور در سند 2030 براي كشور، دولت و آموزش و پرورش فصل الخطاب است.