۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۹
کد خبر: 82509565
T T
۰ نفر

افزايش 10درصدي توليد شير خام در آذربايجان شرقي

۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۴۹
کد خبر: 82509565
افزايش 10درصدي توليد شير خام در آذربايجان شرقي

تبريز- ايرنا - معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي آذربايجان شرقي از افزايش 10 درصدي توليد شير خام در اين استان در سه سال گذشته خبر داد.

به گزارش ايرنا، حبيب شريفيان روز شنبه در نشست كارگروه اقتصاد مقاومتي در بخش كشاورزي استان اظهاركرد: در سال هاي 93 ، 94 و 95 ميزان توليد شير خام در استان به ترتيب 466 هزار ، 497 هزار و 511 هزار تن بوده است.
وي همچنين اعلام كرد: براي سال جاري توليد 519 هزار تن شير خام در آذربايجان شرقي برنامه ريزي شده است.
شريفيان با اشاره به توليد 51 هزار و 875 تن گوشت قرمز در استان در سال گذشته گفت: برنامه توليد امسال با 2 درصد افزايش 52 هزار و 380 تن است.
وي ميزان توليد گوشت مرغ در سال 94 را 76 هزار و 922 تن اعلام كرد و گفت: اين ميزان در سال گذشته با افزايش 4 درصدي به 80 هزار و 72 تن رسيد و براي امسال با افزايش 3.4 درصدي و توليد 82 هزار و 400 تن پيش بيني شده است.
وي با اشاره به كاهش يك درصدي توليد تخم مرغ در استان در سال 95 نسبت به سال 94
برنامه توليد امسال را 93 هزار و 300 تن اعلام كرد.
شرفيان با بيان اينكه افزايش خوداتكايي توليد محصولات اساسي از اهداف كلي اقتصاد مقاومتي است، اصلاح فضاي كسب و كار در صنعت طيور از طريق ايجاد زنجيره توليد، ساماندهي بازار محصولات از طريق تقويت تشكل هاي مربوطه و تامين تسهيلات براي فعال كردن واحدهاي نيمه فعال صنعت مرغداري را از پيش نيازهاي رونق اين بخش عنوان كرد.
به گزارش ايرنا، در اين نشست بسته هاي تعريف شده در راستاي سياست هاي اقتصاد مقاومتي در بخش كشاورزي مطرح و بر پيگري اجرايي شدن برنامه هاي زيربخش هاي مختلف تاكيد شد.
ارتقاي توان توليد ملي، تامين مالي و سرمايه گذاري، توسعه فناوري و افزايش تجارت خارجي از بسته هاي تعريف شده در راستاي رونق توليد و اشتغال در بخش كشاورزي همسو با سياست هاي اقتصاد مقاومتي است كه افزايش توليد كالاهاي اساسي، توسعه فراوري گياهان دارويي، توسعه باغات در اراضي شيب دار، افزايش ظرفيت نگهداري محصولات اساسي، ارائه آموزش هاي مورد نياز كشاورزان و برندسازي محصولات كشاورزي را مورد توجه قرار داده است.
خبرنگار: پرويز انصاري **انتشاردهنده: محمد عزيزي راد
518