600 مركز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي در خوزستان به مراجع قضايي معرفي شدند

اهواز – ايرنا - مدير گروه بهداشت محيط و حرفه اي مركز بهداشت خوزستان گفت: از زمان آغاز اجراي طرح بسيج سلامت نوروزي يعني از ابتداي اسفند تاكنون، متصديان 600 مركز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي متخلف در خوزستان به مراجع قضايي معرفي شدند.

فرهاد صفدري پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: در بازه زماني ياد شده 43 هزار بازديد از اماكن هدفگذاري شده طرح صورت گرفت و 800 اخطار بهداشتي براي اماكن داراي تخلف بهداشتي صادر شد.
وي افزود: 37 مركز تهيه و توزيع مواد غذايي تعطيل شدند و بيش از يك هزار و 100 مورد نمونه برداري مواد غذايي توسط تيم هاي بازرسي و 2 هزار و 100 مورد نمونه برداري ميكروبي از آب آشاميدني انجام شد.
صفدري ادامه داد: همچنين در اجراي اين طرح، بيش از 27 هزار مورد ميزان سنجش كلر باقي مانده آب صورت گرفت و افزون بر 60 تن مواد غذايي فاقد مشخصات بهداشتي، فاسد و غير قابل مصرف از چرخه عرضه و توزيع خارج و با هماهنگي مراجع قضايي نسبت به معدوم سازي آنها اقدام شد.
مدير گروه بهداشت محيط و حرفه اي مركز بهداشت خوزستان در ادامه به سامانه ثبت شكايات مردمي 190 اشاره كرد و گفت: اين سامانه به صورت 24 ساعته آماده دريافت شكايات بهداشتي مردم است.
وي اضافه كرد: شكايات از طريق اين سامانه به صورت فوري در دستور كار پيگيري قرار گرفته و در بازه زماني 72 ساعت تا حداكثر يك هفته رسيدگي مي شود.
صفدري بيان كرد: اين سامانه سريع ترين و موثرترين راه براي رسيدگي و اعلام مشكلات بهداشتي توسط شهروندان است.
وي ادامه داد: در مدت اجراي طرح تاكنون، 200 مورد شكايت مردمي توسط اين سامانه ثبت شده و مورد رسيدگي قرار گرفته و 300 مورد شكايت به صورت حضوري يا تلفني با حضور مردم در ستاد بهداشت شهرستاني گزارش شد.
وي گفت: طرح بسيج سلامت نوروزي از ابتداي اسفند سال 1395 تا نيمه فروردين سال 1396 اجرا مي شود.
صفدري اظهار كرد: طرح بسيج سلامت نوروزي امسال در قالب 85 تيم بازرسي ميداني و 20 تيم ستادي و مشاركت 300 بازرس بهداشت محيط و حرفه اي در حال اجرا است.
مدير گروه بهداشت محيط و حرفه اي مركز بهداشت خوزستان ادامه داد: از نقاط قوت اين طرح، تجهيز خودرويي تيم هاي بازرسي براي افزايش قابليت حضور ميداني و تجهيز تيم هاي بازرسي به تجهيزات پورتابل بازرسي از جمله دماسنج ليزري، دستگاه هاي سنجش كيفيت روغن و سنجش بارميكروبي سطوح است.
وي گفت: هدفگذاري اين طرح، نظارت بر سلامت و بهداشت اماكني از جمله رستوران ها، فست فودها، آب ميوه و بستني فروشي ها، چلوكبابي ها، آرايشگاه ها، هتل ها، مهمان سراها، اماكن بين راهي و كارگاه هاي شريني پزي است كه بيشتر مورد توجه و مراجعه مسافران نوروزي است.
3004 / 6037
خبرنگار: خاطره غفاري ** انتشار دهنده: عبدالحميد راجي

سرخط اخبار استان‌ها