سه هزار و 325 مورد نظارت بهداشتي بر مركز تهيه و عرضه مواد غذايي در ايلام انجام شد

ايلام – ايرنا – معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي ايلام گفت: كارشناسان اين دانشگاه در چارچوب طرح سلامت نوروزي سه هزار و 325 مورد نظارت بهداشتي محيطي بر نحوه تهيه و عرضه مواد غذايي در سراسر استان انجام دادند.

دكتر راضي ناصري فر روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: برنامه سلامت نوروزي اين دانشگاه از اول اسفند 95 آغاز و تا 15 فروردين 96 ادامه دارد و در چارچوب اين طرح نظارت بهداشتي بر مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي ، اماكن عمومي ، اماكن بين راهي ، بهداشت مواد غذايي ، كنترل دخانيات ، بهداشت آب و استخرهاي شنا در ساعات اداري ، غير اداري و ايام تعطيل در حال اجراست.
وي افزود: 86 نفر از بازرسان بهداشت محيط در قالب گروه هاي 2 نفره از ساعت هشت صبح تا 20 شب كار نظارت و پايش در مراكز فوق را بر عهده دارند.
معاون دانشگاه علوم پزشكي ايلام ياداور شد: از ابتداي اجراي اين طرح تاكنون سه هزار و 325 مورد بازرسي بهداشت محيطي از مراكز تهيه و توزيع و عرضه مواد غذايي حساس با اولويت كنترل بهداشتي فردي و بهداشت مواد غذايي صورت گرفته است، همچنين در اين مدت 760 مورد بازرسي از اماكن عمومي حساس از جمله آرايشگاه ها ، هتل و مراكز اقامتي صورت گرفته است.
ناصري فر تاكيد كرد: 71 مورد بازرسي بهداشت محيطي از اماكن بين راهي ، 82 مورد بازرسي بهداشت محيطي از سامانه هاي آبرساني ، 41 مورد بازرسي از مراكز عرضه دخانيات بويژه قليان از ديگر فعاليت هاي بازرسان اين دانشگاه در چارچوب طرح سلامت نوروزي بوده است.
وي اضافه كرد: با تلاش هاي صورت گرفته يك هزار و 300 كيلوگرم مواد غذايي فاسد و غير بهداشتي كشف و معدوم شده ، 950 مورد كلرسنجي از آب آشاميدني انجام گرفته ، 181 مورد نمونه برداري ميكروبي آب ، 120 نمونه برداري مواد غذايي و در مجموع 51 مركز و مكان متخلف به مراجع قضايي معرفي شده اند.
خبرنگار: زهرا موسوي ** انتشار دهنده : شهريار حيدري فر
7172/6034