۲۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۳۶
کد خبر: 82467646
T T
۰ نفر
افزايش 6 برابري حملات سايبري به تركيه در سال گذشته ميلادي

آنكارا- ايرنا- احمد ارصلان وزير ارتباطات، حمل و نقل و دريانوردي تركيه اعلام كرد: حملات سايبري داخلي و خارجي به تركيه در سال گذشته ميلادي با 6 برابر افزايش نسبت به سال ماقبل، به هشت هزار و 560 مورد رسيد.

به گزارش ايرنا، ارصلان روز جمعه در مراسم اهداف جايزه 'ستاره سايبر تركيه' بيان كرد: تعداد حملات سايبري در دو سال قبل تنها 209 مورد بود كه اين گونه حملات در سال 2015 به يك هزار و 477 مورد افزايش يافت.
وي اضافه كرد: اين حملات كه از طريق اينترنت و موبايل انجام شده، اغلب عليه تاسيسات انرژي، موسسات بانكي و مالي و زيرساخت هاي حمل و نقل و ارتباطات آسيب زده است.
وي گفت: اينترنت و ارتباطات موبايلي نقطه اوج فناوري اطلاعات و ارتباطات در جهان امروز است ولي همين امر، خود نقاط ضعف و آسيب هايي هم دارد.
وي حجم حملات جهاني سايبري در سطح جهان را حدود 500 ميليارد دلار اعلام كرد و افزود: در آخرين حمله سايبري كه در آمريكا چند ماه قبل انجام شد، بالغ بر هفت ميليارد ريال خسارت به ثبت رسيد.
وي ادامه داد: در چنين وضعيتي تركيه بايد امنيت سايبري خود را افزايش داده و همكاري هاي بين المللي خود را براي مبارزه با اين پديده نوين جرائم افزايش دهد.
وي تركيه را از جمله كشورهاي مورد هدف مهم با تعداد حملات زياد سايبري در سطح جهان اعلام كرد و گفت: تركيه هم اكنون در رتبه چهارم حملات سايبري جهاني قرار دارد به طوري كه 45 درصد رايانه هاي موجود در تركيه نيز هدف حملات سايبري قرار گرفته است.
وي با اشاره به انجام جنگ نوين، اقدامات تروريستي و فعاليت ضد اطلاعات از طريق حملات سايبري اظهار كرد: بر اين اساس بسياري از كشورها ارتش سايبري تشكيل داده و وارد اين عرصه حساس شده اند.
به گزارش ايرنا، ضريب نفوذ اينترنت در تركيه حدود 58 درصد است و به طور متوسط 46 ميليون نفر از اتباع تركيه از اينترنت استفاده مي كنند.
تركيه در طول 10 سال گذشته، در زمينه تجهيزات فناوري اطلاعات و ارتباطات رشد قابل توجهي داشته و يكي از زيرساخت هاي توسعه نوين اين كشور، توسعه در اين عرصه اعلام شده است.
رجب طيب اردوغان رئيس جمهوري تركيه دو سال پيش قانون محدوديت اينترنت را امضا كرد تا دست دولت را براي كنترل بيشتر اينترنت باز بگذارد.
خاورم/1905**انتشار دهنده: حسن فاخري