۲۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۸:۰۷
کد خبر: 82426495
T T
۰ نفر

مشاور وزير علوم: كارآموزي دانشجويان متحول مي شود

۲۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۸:۰۷
کد خبر: 82426495
مشاور وزير علوم: كارآموزي دانشجويان متحول مي شود

شيراز- ايرنا- مشاور وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: با روي كار آمدن دولت تدبير و اميد، سياست وزارت علوم بر چند عرصه متمركز شد كه يكي از آنها ارتقاي كيفي دانشگاه ها بود و در اين راستا، تحولاتي در كارآموزي دانشجويان در دستور كار است.

به گزارش ايرنا، غلامحسين فريدون شنبه در آيين رونمايي از دستاوردهاي فناورانه شركت دانش بنيان فعال در پارك علم و فناوري فارس در شيراز افزود: از ابتداي دولت يازدهم و با هدف ارتقاي كيفي دانشگاه ها، بسياري از برنامه هاي درسي بازبيني شد و براي اينكه دانشگاههاي ما دانشگاههايي پاسخگو باشند بنا شد كه تحولاتي در كارآموزي دانشجويان ايجاد شود و آموزش هاي حرفه اي نيز مد نظر قرار گرفت تا فارغ التحصيلان ما بتوانند بعد از اتمام تحصيل خودشان كارآفرين باشند.
وي اظهار كرد: قبل از انقلاب مجموع دانشجويان كشور 100 هزار نفر بود در حالي كه امروز بيش از چهار ميليون و 800 هزار دانشجو در دانشگاههاي مختلف كشور داريم و اعضاي هيات علمي دانشگاه ها نيز به بيش از 75 هزار عضو رسيده است و بيش از 2 هزار و 800 مركز علمي و 380 موسسه غير انتفاعي در كشور فعال است.
مشاور وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: اينها بيانگر فعاليت ها و پتانسيل هاي علمي كشور است كه اميدواريم بتوانيم از اين پتانسيل ها خصوصا در فضاي ايجاد شده بعد از برجام به نحو مطلوب استفاده كنيم.
وي افزود: امروز كشور در سطح بين الملل در عرصه نانو رتبه هفتم، در عرصه هسته اي رتبه 14، در اقيانوس شناسي و علم مربوطه رتبه 9، هوا و فضا 11، در انرژي رتبه پنج، در عمران رتبه 9، در شيمي رتبه پنج و در صنايع رتبه 12 را داريم.
فريدون گفت: در شرايطي كه جمعيت كشور ما شايد يك درصد جمعيت دنيا باشد بيش از يك و هشتاد صدم درصد علم دنيا در كشور ما توليد مي شود.
وي اضافه كرد: اينها بيانگر تحولاتي است كه در عرصه علم، فناوري و دانش بعد از انقلاب در كشور رخ داده است
مشاور وزير علوم، تحقيقات و فناوري با اشاره به سياست توسعه پارك هاي علم و فناوري تخصصي با هدف گام برداشتن در عرصه فناوري بيان كرد: يكي از مراكزي كه مي تواند در اين زمينه كمك كند پارك هاي علم و فناوري است كه با ايجاد مراكز رشد مي تواند به شركت هايي كه در اين زمينه فعال هستند كمك كند.
در اين آيين از سه سامانه تجارت الكترونيكي و اينترنتي 'چيگل'، 'چيتان' و 'ياپست' رونمايي شد.
چيگل ابزار پيشرفته مديريت فروش اينترنتي خرد و عمده كالاهاي ايراني است.
چيتان سامانه اينترنتي خريد و تامين كالا از بزرگترين سامانه هاي دنيا با پرداخت از طريق كارت هاي عضو شبكه شتاب است.
ياپست نيز يك سرويس پست مستقيم الكترونيكي ايراني موسوم به EMD است.
6122/ 2027
خبرنگار: سارنگ عبدالهي ** انتشاردهنده: سيداحمد نجفي