16 هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالي توليد شد

بجنورد- ايرنا- معاون امور دام سازمان جهادكشاورزي خراسان شمالي گفت: از ابتداي امسال تاكنون، 15 هزار و 904 تن گوشت قرمز در اين استان توليد شده كه بيشترين توليد مربوط به شهرستان اسفراين بوده است.

علي مباركي روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار كرد: استان خراسان شمالي 2 ميليون و 585 هزار و 909 راس دام سبك شامل بز، بزغاله، گوسفند و بره و 146 هزار و 768 راس دام سنگين دارد.
وي گفت: سرانه مصرف گوشت قرمز به ازاي هر فرد در سال 93 ، 10.79 كيلوگرم و در سال 94، 11.43 كيلوگرم بوده است.
مباركي افزود: همچنين سرانه مصرف گوشت مرغ به ازاي هر فرد در سال 94 ، 26.1 كيلوگرم، تختم مرغ 10.74 كيلوگرم و پروتئين محصولات دريايي 5.2 كيلوگرم بوده است.
معاون امور دام سازمان جهادكشاورزي خراسان شمالي با بيان اينكه از ابتداي سال جاري تاكنون هفت هزار و 833 تن گوشت مرغ در اين استان توليد شده است گفت: هم اكنون 50 درصد توليد مرغ و جوجه ريزي خراسان شمالي در شهرستان شيروان انجام مي شود.
استان خراسان شمالي 941 هزار نفر جمعيت دارد.
7186/6042 خبرنگار: فاطمه مقدسي باجگيران** انتشار دهنده: سيد حسين قدسي