هادي محمديان روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: ساخت كالاهاي فرهنگي انيميشن ها، تداوم كاراكتر را براي مخاطب بيشتر كرده به صورتي كه آن را فراموش نمي كند.
وي در مورد توليد كالاي فرهنگي هم سو با انيميشن ها اظهار كرد: در بيشتر كشورهاي دنيا پيش از توليد و نمايش انيميشن، كالاهاي فرهنگي مربوط به شخصيت هاي آن انيميشن از قبيل لوازم و التحرير، عروسك، لباس، وسايل بازي و كتاب ، كتاب توليد و به فروش مي رشد كه اين موضوع تداوم حضور شخصيت هاي انيميشن را در ذهن مخاطب را موجب مي شود.
محمدي در مورد سرپرستي تيم طراحي محصولات نوشت افزار اين انيميشن كه در شهريور ماه 95در نمايشگاه نوشت افزار رونمايي شد، گفت: طراحي براي كالاي فرهنگي با انيميشن متفاوت است و تلاش گروه براي طراحي متناسب با ذائقه مخاطب و بر اساس فرهنگ بومي و ايراني-اسلامي بود اما لازمه موفقيت بيشتر ساخت انيميشن ها و كالاهاي فرهنگي مرتبط با آنها است.
اين كارگردان انيميشن خاطر نشان كرد: تجربه ثابت كرده كه مردم علاقمند به مصرف كالاي فرهنگي همسو با فرهنگ خود هستند.
جشنواره دومين جايزه كالاهاي فرهنگي با محوريت الگوي ايراني-اسلامي از 20 الي 22 دي ماه سال جاري با همكاري موسسه پارپيرار در محل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان برگزار مي شود.
خبرنگار: مهدي مقدر
تهرام/9343

تهران- ايرنا- كارگردان انيميشن «شاهزاده روم» گفت: رمز ماندگاري شخصيت هاي كارتوني(انيميشن) به عنوان الگويي براي كودكان، تبديل شدن شخصيت به كالاي فرهنگي است.
سرخط اخبار فرهنگ
-
ساخت بازی ویدئویی «ارباب حلقهها» لغو شد
تهران- ایرنا- آمازون از لغو پروژه توسعه و ساخت بازی ویدئویی موردانتظار…
-
کتابهای انتشارات فرهنگستان هنر با تخفیف ویژه عرضه میشود
تهران- ایرنا- کتابهای مؤسسه متنِ فرهنگستان هنر در ایام ماه مبارک…
-
لذتهای اسارت در ماه مهمانی خدا
تهران- ایرنا- یکی از آزادگان دفاع مقدس با بیان خاطرات لحظات افطار…
-
سعدی افشار؛ یگانهای در نمایشهای تخت حوضی
تهران- ایرنا- بهروز غریبپور کارگردان تئاتر گفت: سعدی افشار یگانهای…