ذخيره مرغ و گوشت براي تنظيم بازار در همدان

همدان- ايرنا- مدير عامل شركت پشتيباني امور دام استان همدان گفت: ذخيره مرغ و گوشت منجمد براي تنظيم بازار در شركت پشتيباني امور دام همدان انجام شده است.

مومني روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا با بيان اينكه كمبودي در محصولات مرغ منجمد و گوشت قرمز منجمد براي مصرف بازار كنوني و شب عيد نيست افزود: در حال حاضر بيش از دو هزار تن گوشت مرغ منجمد و 120 تن گوشت قرمز منجمد در سردخانه هاي شركت وجود دارد.
وي ادامه داد: اين محصولات به منظور متعادل كردن قيمت ها در زمان اوج مصرف شهروندان از جمله ايام نوروز عرضه مي شود.
وي اظهار كرد: گوشت گوساله منجمد شده توسط شركت پشتيباني امور دام با قيمت هر كيلو 225 هزار ريال عرضه مي شود.
وي با بيان اينكه هيچ مشكلي براي تنظيم بازار وجود ندارد گفت: هر زمان كه نياز باشد اين شركت اقدام به توزيع مرغ منجمد در راستاي تنظيم بازار مي‌كند و مرغ منجمد با قيمت مصوب عرضه مي شود.
وي همچنين در مورد تنظيم بازار گوشت قرمز تصريح كرد: اين شركت ذخاير كافي براي عرضه گوشت قرمز به بازار را دارد و اگر لازم باشد ذخاير خود را براي تنظيم بازار عرضه مي‌كند.
مدير عامل شركت پشتيباني امور دام اظهار كرد: ذخاير گوشت قرمز اين شركت از توليدات داخلي و وارداتي و گوشت قرمز وارداتي از برزيل كه يك گوشت باكيفيت است تامين مي‌شود.
وي همچنين بيان كرد: گوشت مرغ منجمد با روش‌هاي علمي انجماد از كيفيت خوبي برخوردار است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان همدان نيز گفت: زنجيره توليد مرغ در استان همدان در حال تكميل است و با همكاري بانك كشاورزي به زودي افتتاح مي‌شود.
محمد نظر پور با بيان اينكه راه‌اندازي زنجيره گوشت قرمز و شيرخام نيز در دست اقدام است افزود: در استان همدان 370 هزار راس دام سنگين، يك‌ ميليون و 400 هزار راس گوسفند و 300 هزار راس بز و بزغاله وجود دارد.
وي ادامه داد: استان همدان داراي 340 واحد پرورش گاو شيري صنعتي با ظرفيت 48 هزار راس براي هر گله است.
وي بابيان اينكه 240 واحد پرورش گوساله پرواري با ظرفيت 22 هزار راس در استان وجود دارد، ادامه داد: همچنين در استان همدان 76 هزار واحد پرورش بره پرواري با ظرفيت 30 هزار راس وجود دارد.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي همدان بابيان اينكه توليدات گوشت قرمز استان 28 هزار تن است، بيان كرد: استان سه و هفت‌دهم درصد توليد گوشت قرمز كشور را در اختيار دارد.
نظر پور بابيان اينكه استان همدان رتبه 10 كشور را در توليد گوشت قرمز دارد، بيان كرد: مقدار توليد گوشت از دام سبك 10 هزار تن بوده كه 36 درصد كل گوشت استان را تشكيل مي‌دهد.
وي بابيان اينكه ميزان توليدي گوشت از دام سنگين 18 هزار تن بوده است، اظهار كرد: توليد 18 هزار تن گوشت از دام سنگين 64 درصد توليد گوشت قرمز استان را به خود اختصاص داده است.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي همدان با تأكيد بر اينكه استان همدان سه و هفت‌دهم توليد گوشت قرمز كشور را عهده دارد، افزود: توليد گوشت حاصل از دام سبك و سنگين صنعتي نيز هزار و 736 تن است كه در مجموع 6 درصد توليد استان را دارد.
نظر پور بابيان اينكه توليد گوشت دام سبك و سنگين روستايي 27 هزار تن است، ادامه داد: اين مقدار 94 درصد از توليد گوشت قرمز استان همدان را تشكيل مي‌دهد.
وي بابيان اينكه مصرف گوشت قرمز در استان همدان 55 تن است، بيان كرد: سالانه 20 هزار تن گوشت قرمز توسط مردم استان مصرف مي‌شود.
معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي همدان بابيان اينكه مازاد بر مصرف گوشت قرمز در استان هشت هزار تن است، افزود: سرانه مصرف گوشت استان همدان 11 كيلو است.
7523/6993
خبرنگار: مرضيه بختياري**انتشار دهنده: اكبر بهاروند