در سياست افزايش جمعيت در كنار كميت به دنبال كيفيت هستيم

بيرجند - ايرنا - رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند گفت: در سياست افزايش جمعيتي در كنار كميت به دنبال كيفيت هستيم و زاد و ولد، بيشتر بايد در كنار سلامت مادر و كودك باشد.

دكتر محمد رضا ميري روز پنجشنبه در همايش رويكردهاي جمعيتي در بيرجند، افزود: با توجه به اينكه مهمترين تاكيد سياست هاي ابلاغي مقام معظم رهبري در رابطه با افزايش بارداري سلامت مادر و كودك است بايد در اين ارتباط نوعي آگاه سازي در جامعه صورت گيرد.
وي ادامه داد: امروز زندگي ماشيني باعث شده تا برخي زوج ها به داشتن تنها يك فرزند بسنده كنند و اين امر در آينده عوارض زيادي را براي فرد، خانواده و جامعه به دنبال خواهد داشت.
وي با اشاره به اينكه يكي از مهمترين عوارض تك فرزندي به هم خوردن توازن و تعادل نسل خواهد بود، عنوان كرد: اين عوارض به گونه اي خواهد بود كه تا 50 سال ديگر عمو، عمه، خاله و دايي يك مفهوم لغوي خواهد بود و احتمال بروز مشكل هاي رواني را در پي خواهد داشت.
وي ادامه داد: اين در حالي است كه خانواده هاي داراي فرزند، زندگي لذت بخش تري نسبت به ديگران دارند و داشتن فرزند موجب افزايش حافظه، اعتماد به نفس، شادي، كاهش برخي ار سرطان ها و بيماري هاي قلبي و بهبود عملكرد مغز مي شود.
به گزارش ايرنا، ميري بهترين سن براي باروري را 20 تا 30 سالگي دانست و بيان كرد: در اين حالت خانواده ها فرصت مناسبي خواهند داشت تا بتوانند تعداد فرزندان خود را با در نظر گرفتن اصول سلامت به دنيا بياورند.
وي در ادامه يادآور شد: براي محقق شدن اين اصل بايد زمينه لازم براي ازدواج جوانان فرآهم شود تا در بهترين سن باروري، امكان داشتن تعداد فرزند دلخواه را داشته باشند.
براي دريافت لحظه به لحظه اخبار خراسان جنوبي به كانال تلگرامي irnabirjand@ ملحق شويد.
*3215* 6054* خبرنگار-محمدرسول ابراهيمي اسفدن* انتشاردهنده - مريم پنجابي*