مرتضی سلیمی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از پایگاههای امداد و نجات هلال احمر ویژه زائران پیاده رضوی در خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پایگاه ها به مسافران جاده ای و بین شهری خدمات امداد و نجات ارائه می دهند.
وی همچنین بر اهمیت تخصص و توانمندی امدادگران و نجاتگران تاكید و بیان كرد: 60 هزار نجاتگر و امدادگر درجه بندی شده در سازمان امداد و نجات هلال احمر فعالیت دارند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: در یك ماه آینده پنج هزارو 500 امدادگر و نجاتگر دیگر در سطح كشور درجه بندی می شوند.
وی افزود: نیروهای داوطلب تمام تلاش و توان خود را در جهت امدادرسانی و كمك به ماموریت جمعیت هلال احمر به كار می گیرند بنابراین نباید مانع و شرایط محدود كننده برای دریافت خدمت از آنان باشد.
سلیمی در خصوص میانگین مدت زمان رسیدن نیروهای هلال احمر به محل حوادث نیز بدون اشاره دقیق به این زمان گفت: بر اساس نوع حادثه جاده ای، ریلی و حوادث طبیعی و دیگر موارد مدت زمان رسیدن نیروهای امداد به سر صحنه متفاوت است.
وی افزود: از اولویت ها و برنامه های مهم در دستور كار هلال احمر ایجاد امكان برای ارائه خدمات امدادی همزمان با نجات بخصوص در حوادث طبیعی است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: با توجه به فاصله 30 تا 40 كیلومتری میان پایگاههای جاده ای، مدت زمان كنونی رسیدن نیروهای امدادی به محل حادثه زمان مطلوبی است.
وی ادامه داد: همچنین اسكان اضطراری جزء مطالبات اولیه است كه در پاسخگویی به حوادث هم از نظر روحی و روانی و هم از نظر آمادگی می تواند كمك فراوانی به افراد كند.
سلیمی گفت: همچنین اجرای 'طرح خادم و خودامدادی در روستاها' در كاهش آسیبهای ناشی از حوادث طبیعی كمك فراوانی می كند بنابراین تقویت و گسترش این طرح در برنامه های سازمان امداد و نجات قرار گرفته است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر كه صبح سه شنبه وارد مشهد شد پس از شركت در نشست خبری، از پایگاهها و ایستگاههای خدمات رسانی زائر در مبادی ورودی مشهد بازدید كرد.
7496/1858**خبرنگار: آرزو جاودانی **انتشار دهنده: حسین كریم زاده
مشهد- ایرنا- رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: 501 پایگاه امداد و نجات به منظور خدمت رسانی به مسافران در جاده های سراسر كشور مستقر شده اند.