به گزارش ايرنا عليرضا رزم حسيني روز پنجشنبه در نشست ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان كرمان در سالن پيامبر اعظم (ص) استانداري افزود: همه ما بايد مباحث اقتصاد مقاومتي را نقد كنيم و مشكلات و موانع را به چالش بكشيم.
وي گفت: اقتصاد مقاومتي متكي به درون زايي است و ارزيابي ها هم بايد بر اساس اقتصاد درون زا باشد.
وي انتخاب قلعه گنج به عنوان شهر نمونه اقتصاد مقاومتي و تشكيل صندوق هاي خرد روستايي را نمونه اقتصاد مقاومتي درون زا بيان كرد و گفت: اقتصاد مقاومتي بايد به خوداشتغالي، افزايش تسهيلات و رفع موانع توليد منجر شود و ساز و كارهاي داخلي را بايد افزايش دهيم و از درون مقاوم باشيم.
استاندار كرمان اظهار كرد: ستاد اقتصاد مقاومتي به بحث پروژه هاي دولتي توجه دارد و در استان كرمان مي توانيم پروژه هاي بخش خصوصي اقتصاد مقاومتي را در قالب مثلث توسعه اجرا كنيم.
وي افزود: از 75 هزار ميليارد تومان پروژه هاي مثلث توسعه اقتصادي 30 درصد آن در حال اجراست.
رزم حسيني گفت: اطلاعات و آماري كه از پروژه هاي اقتصاد مقاومتي داده شده، زياد صحيح نيست و همه ادارات و استان ها به داده هاي ارائه شده در گزارش ها و رتبه بندي استان ها در اجراي اقتصاد مقاومتي و بحث رونق توليد، معترض هستند.
وي تاكيد كرد: بايد داده هاي پروژه هاي اقتصاد مقاومتي صحيح باشد تا بتوانيم منابع را به خوبي جذب كنيم.
استاندار كرمان افزود: شركت كرمان خودرو قبل از برجام شركتي ورشكسته بود اما پس از برجام تاكنون 400 ميليون دلار سرمايه خارجي جذب كرده است.
وي گفت: رهبر معظم انقلاب بر مردمي كردن اقتصاد مقاومتي تاكيد دارند و هدف ما نيز بيشتر بر بخش غير دولتي و مردمي كردن اقتصاد مقاومتي است.
رزم حسيني تصريح كرد: نمي خواهيم كسي را محكوم كرده و فرد ديگري را بالا ببريم، آسيب شناسي اقتصاد مقاومتي بسيار خوب است و بايد دستگاه ها مسائل خود را بيان كنند.
وي افزود: اداره امور اقتصادي و دارايي بايد سرمايه گذاري خارجي را با روش هاي مختلف دنبال كند و مديران استان به استقبال سرمايه گذار خارجي بروند.
وي گفت: بايد اقدامات صورت گرفته در استان شفاف سازي و تقدير شود و مديران از حق استان دفاع كنند.
استاندار كرمان به سفر اخير معاون اول رئيس جمهوري به استان اشاره كرد و افزود: رئيس ستاد اقتصاد مقاومتي كشور تاكيد داشتند كه پروژه هاي اقتصاد مقاومتي در اولويت باشند.
وي بيان كرد: گفتمان سازي و آموزش هاي لازم با موضوع اقتصاد مقاومتي براي مديران و كارشناسان استان كرمان صورت گيرد.
رزم حسيني افزود: اقدامات ميراث فرهنگي و ساير حوزه ها بسيار قابل تقدير است و امروز 19 اثر فرهنگي در شهر كرمان در حال بازسازي است كه نمونه اي از پروژه هاي اقتصاد مقاومتي هستند و قبلا فراموش شده بودند.
وي همچنين با اشاره به هفته بسيج گفت: بسيج ثمره و ميراث گرانبهاي انقلاب اسلامي است و اقدامات آن به طور كامل مردمي است.
كرمان به همراه استان هاي آذربايجان شرقي و لرستان به عنوان استان هاي پايلوت اقتصاد مقاومتي انتخاب شده اند.
خبرنگار: داود رجبي بهجت ** انتشار دهنده: رسول محمدحسني
7437/3028
استاندار كرمان: كارگروه بررسي و آسيب شناسي پروژه هاي اقتصاد مقاومتي تشكيل شود
۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۱
کد خبر:
82320637
كرمان - ايرنا - استاندار كرمان گفت: پيشنهاد مي شود كميته يا كارگروهي به رياست يكي از معاونان استانداري با حضور مديران و اساتيد دانشگاه براي بررسي و آسيب شناسي پروژه هاي اقتصاد مقاومتي تشكيل شود.