۲۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۰
کد خبر: 82225164
T T
۰ نفر
بهسازی راه های دسترسی به مرز مهران با شتاب در حال انجام است

ایلام - ایرنا - مدیركل راه و شهرسازی استان ایلام گفت: عملیات بهسازی مسیرهای گوناگون ایلام برای دسترسی راحت و امن به مرز بین المللی مهران تا پیش از آغاز آیین های اربعین حسینی با شتاب و جدیت تمام در حال انجام است.

سید كمال الدین میرجعفریان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به طرح های حوزه راهداری در مسیرهای دسترسی به مرز مهران اظهار كرد: مسیر ایلام به مهران با توجه به نزدیك شدن اربعین به عنوان راه اصلی به پایانه مرزی مهران شناخته می شود، لذا از سال گذشته كارهای اساسی و مهمی برای اصلاح این جاده در بخش های گوناگون آغاز شده است.
وی افزود: خروجی راه ایلام - مهدی آباد با پیشرفت فیزیكی بیش از 90 درصد در مراحل پایانی كار قرار دارد كه باید تا پیش از فرا رسیدن ایام اربعین عملیات بهسازی این مسیر به اتمام برسد.
مدیركل راه و شهرسازی استان ایلام از آغاز عملیات آسفالت كنار گذر شرقی مهران خبر داد و یادآور شد: به طور قطع این مسیر ضمن كاهش بار ترافیكی شهر مرزی مهران زمینه لازم برای رفت و آمد آسان وسایل نقلیه از جمله اتوبوس های ویژه انتقال زائران عتبات عالیات و كامیون های حامل كالاهای صادراتی به كشور عراق را فراهم می كند.
میرجعفریان همچنین به آغاز عملیات بهسازی و چهار خطه كردن مسیر صالح آباد - مهران اشاره و تاكید كرد: پهن سازی و بهسازی این مسیر به طول 45 كیلومتر به قرارگاه خاتم الانبیا واگذار شده و ظرف مدت 2 سال آینده این پروژه تكمیل خواهد شد.
وی افزایش ساخت بزرگراه ها را بیانگر توجه دولت یازدهم به زیرساخت های ارتباطی استان دانست و ابراز امیدوراری كرد: با افزایش اعتبارات عمرانی استان پیشرفت پروژه ها شتاب گرفته و هر چه زودتر مردم استان از مزایای این طرح ها بهره مند شوند.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر 75 كیلومتر بزرگراه، 630 كیلومتر راه اصلی، 891 كیلومتر راه فرعی و یك هزار و 770 كیلومتر راه روستایی در استان ایلام زیر بار ترافیك است.
مسیرهای دسترسی به استان ایلام از استان های كرمانشاه، لرستان و خوزستان به علت توپوگرافی خشن و توسعه نیافتگی بخش راه های استان و كم عرضی جاده ای استان بسیار به كندی انجام می شود.
مرز رسمی مهران در جنوب باختری و فاصله 90 كیلومتری شهر ایلام كانون اصلی سفر گردشگران مذهبی در مناسبت های گوناگون دینی به مكان های مقدس كشورهای عراق و ایران است.
روزانه به طور میانگین و در شرایط عادی نزدیك به شش هزار زائر ایرانی و عراق از این گذرگاه مرزی به دو كشور سفر می كنند.
امنیت بالا و نزدیكی به شهرها و مكان های مقدس و بغداد پایتخت عراق از مهم ترین عوامل استقبال زوار ایرانی عتبات عالیات عراق است.
هر سال در اربعین حسینی نزدیك به دو میلیون زائر سوگوار ایرانی و شیعه خارجی برای شركت در راهپیمایی اربعین از مرز رسمی و بین المللی مهران راهی عراق می شوند.
انتظارمی رود در اربعین امسال شمار ورودی و خروجی زوار سوگوار ایرانی و غیر ایرانی برای شركت در آیین راهپیمایی اربعین از راه مرز مهران به حدود 2.5 میلیون نفر برسد.
3032/6034