۲۸ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۴۳
کد خبر: 82193354
T T
۰ نفر
پوشش 95 درصدي مراكز بهداشتي شهري و روستايي توسط تيم هاي سلامت

هنديجان – ايرنا – رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت:جذب پزشك عمومي، پوشش مراكز بهداشتي شهري و روستايي توسط تيم هاي سلامت را به 95 درصد رسانده است.

اسماعيل ايدني پنج شنبه در حاشيه بازديد از بيمارستان 32 تختخوابي شهرستان هنديجان در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: برنامه ريزي جهت ايجاد 11 هزار تخت بيمارستاني از طريق سرمايه گذاري خارجي در كشور به انجام رسيده كه سهم خوزستان دو هزار تخت است.
وي گفت: احداث بيمارستان فضاي درماني مورد نياز جهت جذب پزشكان متخصص در استان را فراهم مي كند.
ايدني با اشاره به كمبود سه هزار تخت بيمارستاني در استان گفت: احداث بيمارستان دو هزار تخت خوابي در شهر اهواز علاوه بر رفع بخش اعظم كمبود ها يك جهش و رشد انقلابي در استان ايجاد خواهد نمود.
وي ادامه داد: از ابتداي شروع بكار دولت تدبير و اميد تلاش هاي زيادي براي افزايش زيرساخت هاي درماني صورت پذيرفته و تا پايان دولت يازدهم شاهد افتتاح دو يا سه بيمارستان در استان خواهيم بود.
وي گفت: وزارت بهداشت اهتمام خاصي به مقوله سلامت در خوزستان دارد و طي دو سال گذشته هزار ميليارد ريال تجهيزات پزشكي وارد استان شده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت: در حال حاضر چند پروژه عمراني مختلف با اعتباري بالغ بر سه هزار ميليارد ريال در استان در حال انجام است كه بخش اعظم آن تا پايان سال و باقيمانده آنها تا پايان دولت يازدهم به بهره برداي خواهند رسيد.
وي افزود: امروز با افزايش 40 درصدي پوشش تيم هاي سلامت نسبت به دولت قبل و رسيدن به نقطه 95 درصدي در مراكز بهداشت شهري و روستايي به تحول بزرگي در اين حوزه دست پيدا كرده ايم.
ايدني گفت: تمام تيم هاي سلامت ما در روستاها هيچ كمبودي در زمينه ماما ندارند و در اين حوزه پوشش 100 درصدي در روستاها ايجاد شده است.
وي ادامه داد: دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور آمادگي دارد در صورت واگذاري زمين در روستا از طرف خيرين منابع مالي مورد نياز جهت احداث و تجهيز خانه بهداشت را فراهم كند.
ايدني كمبود پزشك و نيروي متخصص در مناطق محروم را يك مشكل سراسري دانست و گفت: دولت در تامين نيروي انساني به نحوي كه عدالت در دسترسي مردم به خدمات بهداشتي را فراهم و هزينه هاي آنها در آن حوزه راكاهش دهد مصمم است.
وي افزود: بهبود استاندارد آموزشگاههاي بهورزي استان كه آنها را در سطح كشور مطرح نموده است به تربيت نيروي انساني بومي كمك شاياني نموده است.
وي گفت: سال گذشته 30 درصد دانشجويان پزشكي را از محل سهميه بومي خاص ويژه مناطق محروم پذيرش نموديم و اين افراد متعهد خدمت در شهري خاص بوده و پروانه پزشكي آنها براي همان شهر صادر و حق طبابت در شهر ديگري را ندارند.
7163/6064