اين روزنامه با اشاره به عنوان هاشمي به روحاني چه گفت؟، آورد: ديروز جلسه مجمع تشخيص مصلحت نظام بود و روحاني و هاشمي در كنار هم نشستند. سخنان آنها آرامتر از آن بود كه ديگر اعضاي مجمع بتوانند صداي آنها را بشنوند اما از چهرههايشان مشخص بود كه موضوعات مهمي در حال رد و بدل شدن است. اكنون ميتوان آنچه كه لازم بود هاشمي و روحاني درباره آنها سخن بگويند را اينگونه دستهبندي كرد: 1- شفافسازي درباره فيشهاي نامتعارف حقوقي و آگاهي بخشي به جامعه درباره ريشه صدور چنين فيشهايي 2- افشاگري درباره ماهيت فعاليتهاي اتاق تخريب دولت و مركز فرماندهي در اين اتاقها 3- در ميان گذاشتن نتايج حاصل از برجام و دلايل نفي كامل آن از سوي دلواپسان 4- نگراني از دو دورهاي شدن رياستجمهوري روحاني و حذف انديشه دلواپسانه از طريق خواست و اراده مردم 5- تشريح دلايل مساعد نبودن وضعيت بازار در برخي حوزهها و... هاشمي از روحاني خواهد خواست تا ضمن تشريح دلايل موارد فوق براي مردم به ريشه يابي و معرفي آناني بپردازد كه از هماكنون براي انتخابات سال 96 و مانعتراشي در پيروزي روحاني به برنامهريزي مشغول هستند.
فساد از مريخ نميآيد، از ديگر عنوان هاي روزنامه آرمان است، در تشريح اين خبر از قول كامبيز نوروزي حقوقدان و متخصص عرصه حقوق فرهنگي كشورمي خوانيم: اينجا اين پرسش مطرح مي شود كه مشكل فساد از كجا وارد مملكت شده است؟ اين فساد از كره مريخ به اينجا نيامده بلكه در همين دستگاه توليد شده است، در حالي كه در گزارش عملكرد شما ردي از اين فسادها نمي بينيد. همچنين در اين قانون دستگاه هاي دولتي و شركت ها در يك موضع آمرانه قرار دارند، يعني هر چيزي كه خودشان صلاح ببينند منتشر مي كنند و خودشان را موظف نمي بينند كه به شما پاسخ دهند. براي مثال اگر شما در حال حاضر به شركت ايران خودرو،گل گهر يا فولاد مباركه برويد (اينها شركت هاي مهمي هستند كه حجم قراردادهاي سالانه آنها بالغ بر هزار ميليارد تومان است) يا حتي به وزارت راه و شهرسازي برويد و به آنها بگوييد من مي خواهم سه تا از قراردادهاي شما را ببينم به شما اين قرار دادها را نمي دهند. وقتي شركت مخابرات واگذار مي شود اين قرارداد واگذاري براي شما قابل رويت نيست و اشكال كار همينجاست.
اين روزنامه با انتخاب عنوان دردسر 250 ميليون دلاري احمدينژاد، مي نويسد: توقف در اجراي قرارداد گازي ايران با پاكستان اين شائبه را به وجود آورده است كه همسايه شرقي ما در حال و هواي سالهاي گذشته كه ايران به واسطه تحريم مجبور بود راه صادرات را به هر نحوي باز كند به سر مي برد. تعلل پاكستانيها باعث شده است برخي كارشناسان اين گمانه را مطرح كنند كه اين كشور به دليل عدم تحقق وعده رئيس دولت دهم از وارد كردن گاز ايران استقبال نمي كند. در سفر سال 91 محمود احمدي نژاد به پاكستان براي حضور در نشست دي-٨، وعده ٢50 ميليون دلار تامين اعتبار از سوي ايران براي ساخت بخش پاكستاني خط لوله آي پي داده شده بود. مدير عامل شركت ملي گاز درباره اينكه آيا صادرات گاز ايران به پاكستان منوط به پرداخت وام مذكور است با بيان اينكه پرداخت اين وام منتفي است، ميگويد: « پاكستان در هر صورت به گاز نياز دارد، اما ما نبايد پول پرداخت كنيم تا گاز ما را دريافت كنند.»
روزنامه آرمان با درج عنوان «مرگ»، پروژه جديد عليه اصلاحات، نوشت: خودكشي هم براي دلواپسان طعم سياست دارد؛ به نظر ميرسد اگر آب يا برق منزل دلواپسان هم به علت بدهي يا مشكلات ديگر قطع شود بايد آن را دستاويزي براي هجمه به رقيب كنند و مثلا بگويند آنها براي مقصر دانستن دولت قبل، در مصرف آب صرفهجويي نكردند يا سيمهاي برق را قطع كردند تا جلسات اصولگرايان برگزار نشود! اكنون كه فردي در دفتر حزب كارگزاران خودكشي كرده است از همان دقايق اوليه انتشار خبر، شروع به جوسازي سياسي كردند. چنانكه اصل خبر در شامگاه جمعه چنين بود كه «بعد از ظهر جمعه در دفتر حزب كارگزاران سازندگي واقع در ميدان هفت تير يك مرد كه خود را حلق آويز كرده بود، كشف جسد شد. بعد از ظهر جمعه با اعلام كلانتري 105 سنايي مبني بر كشف جسد حلق آويز شده يك مرد در دفتر محل كارش بازپرس مرادي كشيك قتل پايتخت در محل حادثه حاضر شد. بررسيها نشان ميداد مردي كه احتمالا از اعضاي حزب كارگزاران است به دليل نامعلومي در دفتر اين حزب واقع در ميدان 7 تير خود را حلق آويز كرده است. به دستور بازپرس جسد براي تعيين علت تامه مرگ به پزشكي قانوني منتقل شد و اكيپي از كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي ماموريت يافتند تا علت اين مرگ خودخواسته را كشف كنند. اوراق شناسايي كه همراه اين فرد بوده است نشان ميدهد كه در صورت صحت آنها متوفي بيژن سلطاني نام دارد.»
اين روزنامه همچنين در صفحه نخست به بررسي عنوان هاي «محمدرضا خباز: درشرايط جنگ اقتصادي قرار داريم»، «هشدار اصولگرايان به اصولگرايان»، «غلامرضا ظريفيان: مردم از صداوسيما انتظار بيطرفي دارند» و «پاسخ سخنگوي شوراي نگهبان به احتمال رد صلاحيت مسئولان كنوني: تأييد صلاحيت هر دوره براي همان دوره است!» پرداخت و در ستون سرمقاله عنوان «كلينتون، حقوق بشر ايران» نوشته داود هرميداس باوند را به چاپ رساند.
*گروه اطلاع رساني
پژوهشم**9368**9131
تهران-ايرنا- روزنامه آرمان در شماره يكشنبه 17 مرداد در تشريح تيتر يك، نوشت: ديميتري پسكوف سخنگوي كرملين درحالي خبر از گفتوگوهاي دوجانبه ايران و روسيه حول محور افزايش سطح روابط دفاعي و نظامي ميدهد كه روز شنبه، خبرگزاري تسنيم از خريد نسل جديدي از اسلحه كلاشنيكف از روسيه و ورود آن به كشور خبر داد. بر اين اساس، ايران، سلاح كلاشنيكف 103 از روسيه خريداري كرده و اين سلاحها وارد كشور شده است.