۳ خرداد ۱۳۹۵،‏ ۱۸:۴۵
کد خبر: 82085481
۰ نفر
رژيم غذايي پركلسيم از سرطان روده بزرگ پيشگيري مي‌كند

تهران - ايرنا - دبيرعلمي كنفرانس تغذيه، گوارش و سلامتي بر لزوم مصرف رژيم غذايي سالم و تحرك بدني تاكيد كرد و گفت: رژيم غذايي پركلسيم از سرطان روده بزرگ پيشگيري مي‌كند.

به گزارش ايرنا از روابط عمومي بيمارستان شريعتي، دكتر اكرم پورشمس در توضيح عوامل سرطان‌زا، پختن گوشت در دماي بالا، مصرف چاي داغ، كبابي كردن، سرخ كردن‌ها، مصرف نمك و انواع ترشي را نام برد و افزود:مردم بايد از روش‌ هايي مثل آب پز كردن، دم پخت كردن، بخارپز كردن استفاده كنند.
وي به بررسي‌ هاي محققان پژوهشكده گوارش و كبد اشاره كرد و گفت: بررسيها نشان داده مصرف ترياك و مواد مخدر با بروز سرطان ارتباط مستقيم دارد.
وي،سيب‌زميني سرخ‌شده،انواع شيريني از جمله كيك،بيسكويت،كوكي،دونات ها، نوشيدني ‌هاي شيرين، گوشت‌هاي كبابي شده و انواع سوسيس و كالباس را اصلي‌ترين مواد غذايي سرطان زا دانست و از ميوه‌ها، سبزي‌ها، زردچوبه و گوجه‌فرنگي به عنوان مواد غذايي اصلي پيشگيري‌كننده نام برد.
وي همچنين برمصرف 4 تا 6 وعده‌غذاي كم‌كالري همراه با ميوه و سبزي و استفاده از بشقاب‌ هاي كوچك تأكيد كرد.
پورشمس برلزوم تغيير نگرش نادرست مردم درباره تغذيه و غذا خوردن تاكيد كرد و گفت: براساس بررسي يك استاد دانشگاه و متخصص علوم رفتاري در يك سال گذشته در مناطق مختلف تهران نشان مي دهد كه 65 درصد افراد خوردن را تفريح و سرگرمي مي‌دانند.
وي با تأكيد بر اين‌كه رضايتمندي با تفريح و سرگرمي فرق دارد، گفت: بايد نگاهمان را به غذا خوردن عوض كنيم.
علمي ** 1201 **1440