تفرجگاه بند اروميه به جاي قليان سرا نياز به زمين هاي واليبال دارد

اروميه- ايرنا- معاون اجتماعي نيروي انتظامي آذربايجان غربي گفت: تفرجگاه بند اروميه به عنوان تنها تفرجگاه جوانان به جاي ايجاد قليان سرا نياز به ايجاد زمين هاي واليبال دارد تا جوانان اوقات فراغت سالمي را در آن سپري كنند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، سرهنگ رحيم جهانبخش روز دوشنبه در همايش جوانان و مسئولان با موضوع هويت و آسيب هاي اجتماعي اظهار كرد: مسئولان امر بايد توجه داشته باشند كه نبود امكانات رفاهي سالم موجب كشش جوانان و نوجوانان به سوي برخي رفتارهاي ناهنجار و تفريحات ناسالم مي شود كه عواقب جبران ناپذيري را به دنبال دارد.
وي اظهار كرد: شناخت هويت فردي از همان ابتدا و از درون خانواده ها و بر اساس تربيت خانواده ها شكل مي گيرد و والدين در اين راستا نقش مهم و مديريتي بر عهده دارند.
وي اظهار كرد: توجه به نيازهاي عاطفي، علايق شخصي، سابقه فرهنگي و اجتماعي و تبديل نيازهاي شهواني به نياز الهي از جمله مواردي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد تا به صورت ريشه اي بتوانيم آسيب هاي اجتماعي را در سطح جامعه درمان كنيم.
وي گفت: آسيب اجتماعي از جنس ضرر است و تا زماني كه بر كسي وارد نشده، تهديد محسوب مي شود و نيروي انتظامي تلاش كرده تا 70 درصد مسئوليت خود را در اين زمينه ايجابي و 30 مابقي را به سلبي تبديل كند.
مدير كل امور اجتماعي و فرهنگي استانداري آذربايجان غربي نيز گفت: طرح جمع آوري و پايش سرمايه هاي اجتماعي پس از 30 سال تعطيلي همزمان با سراسر كشور در اين استان نيز آغاز شده است.
هوشنگ عطاپور افزود: اين طرح در جهت ارتقاي سطح اجتماعي و نيازهاي اساسي جامعه و به ويژه جوانان توسط مركز پژوهش در استان اجرا مي شود.
وي اظهار كرد: در اين طرح مواردي همچون عرق و تعصب ملي، علل مهاجرت ها، ميزان راستگويي افراد، نحوه برخورد آحاد مردم با هم ديگر و رفتار با همسايه ها و بسياري از موارد ارزشي مورد بررسي و سنجش قرار گرفته و رتبه بندي مي شود.
عطاپور بيان كرد: امروزه توجه به معضلات اعتياد، حاشيه نشيني، طلاق، فساد و فحشاء و آسيب پذيري نقاط بحراني از موضوعاتي است كه رهبر معظم انقلاب نيز بر آنها تاكيد فراوان دارند و از مسئولان مي خواهند كه در خصوص اين موارد عملكرد قاطع تري داشته باشند.
وي ادامه داد: بر اساس تحقيقات كارشناسان 30 نوع آسيب اجتماعي در كشور وجود دارد كه منجر به ايجاد بحران هويت و به خطر افتادن مشكلات اجتماعي و فرهنگي در جامعه مي شود.
حجت الاسلام محمدباقر كريمي مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان آذربايجان غربي نيز در اين همايش افزود: جلوگيري از بروز آسيب هاي اجتماعي يكي از دغدغه هاي مهم مسئولان است كه در صورت كنترل نشدن موجب ايجاد ناامني ملي در سطح جامعه مي شود.
وي اظهار كرد: بر اساس آخرين آمار به دست آمده هر ساعت 19 طلاق، روزانه 248 طلاق و هر سال 83 هزار طلاق در سطح كشور اتفاق مي افتد كه اين ميزان در پايتخت به يك طلاق از هر سه ازدواج و در استان آذربايجان غربي يك طلاق از هر پنج ازدواج انجاميده است.
حجت الاسلام كريمي بيان كرد: بر اساس آمارهاي موجود 95 درصد والدين از معضل و كمين اعتياد براي فرزندان و جوانان خود نگران هستند.
وي ادامه داد: 55 درصد طلاق ها، 65 درصد همسر آزاري ها، 30 درصد كودك آزاري ها و 25 درصد قتل ها مربوط به معضل اعتياد گزارش شده است.
كريمي گفت: تاكنون يك هزار و 600 جرم و آسيب اجتماعي در سطح كشور شناسايي شده است كه ريشه در اعتياد، كاهش باورهاي اعتقادي و بحران هويت دارد.
به گزارش ايرنا، همايش جوانان و مسئولان با موضوع هويت و آسيب هاي اجتماعي با حضور جوانان فرهيخته، مديران تشكل هاي مردم نهاد جوانان و مسئولان در محل استانداري آذربايجان غربي برگزار شد.
هم اكنون 54 تشكل مردم نهاد مرتبط با امور جوانان تحت پوشش اداره كل ورزش و جوانان در سطح استان فعاليت مي كنند.
برنامه هاي هفته جوان از 27 ارديبهشت تا دوم خرداد همزمان با سراسر كشور در استان آذربايجان غربي نيز اجرا مي شود.
جمعيت آذربايجان غربي سه ميليون و 276 هزار است كه يك سوم آن را جوانان بين 15 تا 29 سال تشكيل مي دهند.
7126/1905