۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۷:۳۱
کد خبر: 82077010
T T
۰ نفر
نفيس ترين جوايز جشنواره امام رضا (ع) متعلق به نمادهاي شهري رضوي است

قم- ايرنا- مديرعامل سازمان فرهنگي هنري شهرداري قم گفت: جشنواره ملي نمادهاي شهري رضوي بالاترين سطح از جوايز مربوط به جشنواره بين المللي امام رضا (ع) را دارد.

به گزارش ايرنا، سيد رسول موسوي نژاديان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به برگزاري دومين جشنواره نمادهاي شهري رضوي در قالب چهاردهمين جشنواره بين المللي امام رضا در شهر مقدس قم، اظهار داشت: جشنواره امام رضا بزرگترين و قويترين جشنواره در ميان جشنواره هاي داخلي و بين المللي كشور است و تمام استان هاي كشور به نحوي درگير آن هستند.
وي با بيان اينكه بيش از 80 جشنواره با موضوع هاي داخلي از سوي مراكز علمي، ادارات كل فرهنگ و ارشاد اسلامي و دستگاه هاي مختلف در قالب اين جشنواره بين المللي برگزار مي شود، تصريح كرد: در اين ميان قم تنها شهري است كه موضوع جشنواره آن به موضوع امام رضا مرتبط است و طبق موافقت دبيران جشنواره در كنار اين موضوع اصلي به حوزه هاي قرآن و عترت، انقلاب اسلامي و ايثار و شهادت نيز توجه ويژه شده، تا هنرمندان از اين موضوع ها نيز در تهيه آثار خود استفاده كنند.
وي با بيان اينكه موضوع مرتبط با حضرت معصومه (س) و شاه چراغ (ع) نيز به عنوان بخش ويژه اين همايش پيش بيني شده است، تصريح كرد: در نخستين جشنواره نماد شهري رضوي كه سال گذشته برگزار شد، بيش از 99 اثر كه قابليت تبديل شدن به ماكت را داشتند، به دبيرخانه ارسال شد، و از سوي قويترين و مجربترين استادان حوزه مجسمه سازي كشور مورد داوري قرار گرفت، و در دهه كرامت ضمن ارائه اين آثار در قالب يك نمايشگاه از هنرمندان پديد آورنده تجليل شد.
وي با اشاره به اينكه جشنواره نماد شهري رضوي بالاترين سطح جايزه نمايشگاه بين المللي امام رضا را دارد، تصريح كرد: هنرمندان شركت كننده در اين جشنواره به جهت اينكه بايد آثار خود را در دو مرحله ارائه دهند كار به مراتب سخت تري را نسبت به هنرمندان ديگر دارند، و در صورتي هم كه اين جشنواره در قالب سمپوزيوم شكل بگيرد، بايد مدت قابل توجهي را براي اجراي اثر خود در قم حضور داشته باشند.
مدير عامل سازمان فرهنگي شهرداري قم، تصريح كرد: جشنواره نماد شهري رضوي به رغم اينكه در آغاز راه خود قرار دهد، ولي به شدت مورد توجه بنياد امام رضا است و مهمترين حسن و مزيت آن نسبت به جشنواره هاي ديگر قابل استفاده بودن در همه استان هاي كشور حتي استان خراستان رضوي است.
وي همچنين با اشاره به دومين جشنواره ملي شهري رضوي و همچنين نحوه ثبت نام براي آن تصريح كرد: هر چند مهلت در نظر گرفته شده براي ثبت نام جهت شركت در اين جشنواره تا 25 ارديبهشت پيش بيني شده است، ولي هنرمندان هيچ الزامي براي ثبت نام ندارند و اگر ثبت نام هم نكرده باشند، ارسال اثر آنها به دبيرخانه هيچ مانعي ندارد.
وي همچنين مهلت ارسال آثار به دبيرخانه را 15 تيرماه ذكر كرد، و افزود: از اين تاريخ تا 25 تيرماه آثار داوري مي شود، و پس از اعلام نتايج هنرمندان مجسمه ساز تا دهم شهريورماه فرصت دارند تا بر اساس ويژگي هاي اعلام شده در فراخوان اقدام به ساخت ماكت براي اثر خود نمايند.
اين مسئول هنري همچنين با بيان اينكه در ايام دهه ولايت و حد فاصل عيد قربان تا غدير آثار برگزيده در قالب نمايشگاهي ارائه خواهد شد، افزود: مراسم اختتاميه و آيين تجليل از برگزيدگان و كليه هنرمنداني كه اثري به اين جشنواره ارسال كردند، نيز در 29 شهريور ماه برگزار مي شود.
وي تصريح كرد: طبق برنامه ريزي صورت گرفته جشنواره امسال يك خروجي پژوهشي نيز خواهد داشت، و طي آن يك كار تصويري بسيار خوب با محوريت المان هاي ديني و مذهبي در اختيار علاقه مندان به هنر مجسمه سازي قرار مي گيرد.
7403/ 6133/