به گزارش خبرنگار ايرنا، ستار فجوري روز دوشنبه در همايش آموزش دهندگان رابطين سوادآموزي آموزشگاه ها و دهياران بخش مركزي شهرستان گنبدكاووس افزود: طبق تحقيقات به عمل آمده در كشورهاي مختلف، بيسوادي مهمترين عامل در عقب ماندگي كشورها نيز محسوب مي شود.
وي با بيان تاريخچه اي از آموزش بزرگسالان در ايران گفت: در كشور ما آموزش بزرگسالان به صورت رسمي از سال 1315 شروع شد و با پيروزي انقلاب اسلامي در سال 57 امام خميني (ره) با درك اهميت سوادآموزي، فرمان تشكيل تهضت سوادآموي را در هفتم دي ماه سال 58 صادر كردند.
معاون سوادآموزي اداره كل آموزش و پروروش استان گلستان خطاب به شركت كنندگان در اين همايش گفت: فعاليت شما بي شك در روند رشد و توسعه جامعه اثرگذار است و در اين مسير براي ايجاد انگيزه در بيسوادان بايد با برخورداري از علم روز، از ابزارها و ظرفيت هاي مختلف به درستي استفاده كنيد.
وي خاطر نشان كرد: فعاليت آموزشياران بايد به گونه اي باشد كه افراد بيسواد براي سوادآموزي احساس نياز كنند و براي تحقق اين كار، بايد صورت ملموس و عيني تاثيرسواد در زندگي به آنها نشان داده شود.
در اين همايش مدير آموزش و پرورش شهرستان گنبدكاووس نيز در سخناني با استناد به احاديثي از رسول مكرم اسلام ( ص ) به تشريح اهميت سواد و علم آموزي در اسلام پرداخت.
علي رضا حسين زاده گفت: پيامبر اسلام طلب علم براي هر فرد مسلمان اعم از زن و مرد را فريضه قلمداد كرده و در حديثي ديگر بر اهميت علم آموزي از گهواره تا گور تاكيد كرده است كه بيانگر اهميت علم و معرفت در دين اسلام است.
وي سوادآموزي را مقدمه علم آموزي توصيف كرد و گفت: سواد دروازه اي براي فراگيري علوم مختلف است و از اين منظر، سواد آموزي مقوله اي بسيار مهم در بسط و گسترش علم و دانش محسوب مي شود.
در اين همايش تعدادي از فعالان برتر حوزه سوادآموزي شهرستان گنبد با اهداي جوايزي مورد تقدير قرار گرفتند.
1860
معاون سوادآموزي آموزش و پرورش گلستان:
سوادآموزي در كم كردن آسيب هاي اجتماعي موثر است
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۰۱
کد خبر:
82076346
گنبدكاووس - ايرنا - معاون سوادآموزي اداره كل آموزش و پرورش استان گلستان با تشريح اهميت سوادآموزي در رزمينه هاي مختلف، تصريح كرد: سوادآموزي در كم كردن آسيب هاي اجتماعي نيز موثر است و آسيب در جامععه وقتي شروع مي شود كه دانش آموزي ترك تحصيل كند.