به گزارش پایگاه خبری الیوم السابع، «مارتن كوپلر» در بیانیه امروز /چهارشنبه/ خود افزود: نهادهای موجود در لیبی باعث سنگ اندازی و اختلال در كار دولت قانونی این كشور می شوند.
نماینده سازمان ملل متحد در امور لیبی به مناسب روز جهانی روزنامه نگاری نیز تصریح كرد: دادگاه های جهانی و بین المللی از آزادی بیان حمایت می كنند.
كوپلر گفت: آزادی بیان با مساله دمكراسی لازم و ملزوم یكدیگر هستند و هیچ كدام بدون دیگری امكان ادامه حیات ندارند.
كوپلر با اشاره به این كه بیش از یكسال است كه با روزنامه نگاران لیبی در داخل و خارج این كشور كار می كند، افزود: آنچه مشخص است این رسانه ها در این كشور حرفه ای نیستند به گونه ای كه برخی از آنها به نشر شایعات اقدام می كنند و برخی دیگر نیز ابزار تبلیغاتی به شمار می روند،
نماینده سازمان ملل متحد در امور لیبی افزود: شایعات نقش كلیدی در تفكرات سیاسی ملت و مقام های لیبی دارد و وجود شایعات زیاد در این كشور سبب شده است كه مردم لیبی نیز به مروز زمان آن را باور كنند.
كوپلر روز سه شنبه نیز گفته بود: كنار گذاشتن و نادیده گرفتن لیبی پس از سقوط قذافی در سال 2011 اشتباه بزرگی بوده است.
سقوط حكومت معمر قذافی در سال 2011 تاكنون، لیبی را صحنه هرج و مرج و ناآرامی كرد، به گونه ای كه دو دولت به موازات یكدیگر در این كشور شكل گرفته است.
دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» به مركزیت طرابلس كه مورد حمایت مجامع جهانی است (در غرب این كشور) و دولت دیگر موسوم به دولت طبرق به مركزیت شهری به همین نام و به ریاست «عبدالله الثنی» در شرق لیبی تشكیل شده است.
خاورم**9363**1144
تهران – ایرنا - نماینده سازمان ملل متحد در امور لیبی روز چهارشنبه گفت: با وجود شورای ریاست جمهوری مستقر در شهر طرابلس (غرب لیبی)، اما این كشور فاقد یك دولت تاثیرگذار است.