به گزارش دريافتي روز سه شنبه ايرنا، در اين بازديد ميداني كه از محل احداث موزه انجام شد، راهكارهاي اجرايي اين پروژه مورد بررسي قرار گرفت.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گلستان در اين زمينه گفت: طي هفته هاي آينده نشستي با كارشناسان و مسئولان براي بررسي و پيگيري روند اجرايي پروژه ميراث روستايي درپارك جنگلي قرق (از توابع شهرستان گرگان) برگزار خواهد شد، تا روند اجراي پروژه با راهكارهاي مطلوب شتاب بگيرد.
ابراهيم كريمي اظهار داشت: عمليات اجرايي موزه روستايي گلستان به عنوان دومين مورد از اين موزه ها در كشور در زميني به مساحت 700 هكتار در پارك جنگلي قرق آغاز شده است.
وي اين موزه ها را زمينه ساز افزايش مدت اقامت گردشگران، ايجاد درآمد و اشتغال و رفع مشكل ماندگاري در سفرها بيان كرد و يادآور شد: در موزه روستايي، ميراث غيرملموس شامل فعاليت هاي فرهنگي، بازي هاي بومي و محلي و آداب و رسوم مطالعه، بازسازي و در مناسبت هاي مختلف اجرا مي شود.
به گفته وي مصوبات هيات دولت در بخش موزه هاي روستايي براساس نيازسنجي انجام شده و در سفرهاي استاني دولت گذشته تصويب شد و گيلان، گلستان، مازندران، سمنان و فارس از جمله استانهايي هستند كه ايجاد اين موزه براي آنها مصوب شده است.
وي همچنين گفت: در استان گلستان، به دليل رواج خرده فرهنگ ها، غياب فرهنگ نوشتاري ديرپا، فرهنگ شفاهي مهمترين انتقال دهنده ميراث فرهنگي و تاريخي محسوب مي شود و برپايي موزه روستايي با هدف ثبت و نوشتاري و ديداري كردن و بازسازي بخشي از ميراث فرهنگي و معنوي مردمان اين سرزمين صورت مي گيرد تا اهالي امروز گلستان، بخشي از زندگي پيشينيان خود را در اين موزه به نظاره بنشينند.
استان مرزي گلستان واقع در شمال ايران افزون بر يك ميليون و 850 هزار نفر جمعيت دارد كه در 29 شهر و يكهزار و هشت روستا زندگي مي كنند، مردم اين استان از اقوام مختلف با فرهنگ و آداب و رسوم خاص هستند.
1648
بازديد قائم مقام سازمان جنگل ها، مراتع وآبخيزداري از پروژه موزه ميراث روستايي گلستان
۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۲:۰۱
کد خبر:
82050084
گرگان - ايرنا- قائم مقام سازمان جنگل ها، مراتع و آبخيزداري كشور به همراه مسئولان وكارشناسان منابع طبيعي گلستان از پروژه موزه ميراث روستايي استان در پارك جنگلي قرق بازديد كرد.