محمد رضا طلایی عصر شنبه درگفت وگو با ایرنا ابراز داشت: در حال حاضر 32 غرفه ویژه تنظیم بازار نوروزی میوه در سطح شهر قم فعال است كه از 26 اسفندماه كار خود را آغاز كرده اند.
وی اظهار داشت: این غرفه ها، میوه را با 15 درصد زیر قیمت بازار به شهروندان عرضه می كنند.
وی افزود: پرتغال و سیب با قیمت كیلویی 20 هزار ریال در غرفه های میوه نوروزی به شهروندان عرضه می شود.
طلایی با اشاره به این كه در مراكز بخش های استان نیز در هر بخش یك دو تا غرفه توزیع میوه دایر شده است گفت: نزدیك به یكهزار تن میوه سیب و پرتغال در سردخانه ها ذخیره سازی شده است.
رئیس سازمان جهاد كشاورزی قم یادآور شد: در همه غرفه های توزیع میوه نوروزی شماره تلفن 124 برای اعلام شكایت نصب شده كه در صورت تخلف احتمالی به صورت شبانه روزی درخدمت شهروندان است.
وی افزود: به همه مسئولان غرفه های توزیع میوه اعلام كرده ایم كه اگر احیانا مشكلاتی در كیفیت میوه باشد غرفه داران اعلام كنند كه میوه خراب را تحویل داده و به جای آن میوه سالم را دریافت كنند.
طلایی هم چنین به وضعیت توزیع گوشت گرم در سطح شهر قم اشاره كرد و افزود: در حال حاضر كشتارگاه ها فعال هستند ولی از فردا به صورت شیفتی ، فعالیتها ادامه خواهد داشت.
وی گفت: به طور قطع تا پایان تعطیلات نوروزی در تامین گوشت گرم برای شهروندان با مشكلی مواجه نخواهیم بود این در حالی است كه گوشت مرغ در استان قم نسبت به سال گذشته با قیمت پایین تری ارائه می شود.
7408/ 6133/

قم- ایرنا- رئیس سازمان جهاد كشاورزی قم گفت: تاكنون 300 تن میوه نوروزی در سطح شهر قم بین شهروندان توزیع شده است.
سرخط اخبار استانها
-
زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی امام (ره) اسلامشهر با حضور وزیر آموزش و پرورش به بهرهبرداری رسید
اسلامشهر - ایرنا - زمین چمن مصنوعی شهید سلیمانی مجموعه ورزشی امام…
-
دلجویی امام جمعه شهر سوق و رییس بنیاد شهید از مادر شهید امرالله تقوی
استانها - ایرنا- امام جمعه شهر سوق از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد…
-
نقض حریم راهآهن در شهر کرمان/ مسئول حوادث احتمالی کیست؟
کرمان - ایرنا - ریل قطار باری و مسافری از بخشهایی از شهر کرمان میگذرد…
-
نخستین تولد دوقلوهای آهو پارک ملی کلاه قاضی اصفهان در سال جاری ثبت شد
اصفهان - ایرنا - معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت…