زائران عتبات عاليات ازمصرف سبزي وسالادخام خودداري كنند

شهركرد-ايرنا- مدير مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه علوم پزشكي وخدمات بهداشتي ودرماني چهارمحال وبختياري از زائران عتبات عاليات و كربلاي معلي خواست در طول مدت سفر خود تا حد امكان از خوردن سالاد وسبزيجات خام خودداري كنند.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي استان، عباس بحريني همچنين بر مصرف شير وماست پاستوريزه و پرهيز از مصرف مواد غذايي پخته سرد كه در يخچال نگهداري نشده است، تاكيد كرد .
وي، با بيان اينكه زائران براي جلوگيري از كم آبي و يبوست بايد مقادير مناسبي آب بسته بندي همراه داشته باشند، افزود: اگر به هر علتي زائران، به اسهال مبتلا شدند بايد هرچه سريعتر ماموران بهداشتي را مطلع كنند.
همراه داشتن موادغذايي خشك نظير آجيل و خودداري از مصرف چاي و نوشيدني هاي داغ در ليوان هاي يكبار مصرف شفاف از ديگر توصيه هاي وي، به زائران عتبات عاليات است.
بحريني افزود: اين افراد در صورت ابتلا به علائم تب، سرفه و تنگي نفس بلافاصله به ماموران بهداشتي اطلاع دهند و ضمن رعايت فاصله خود با مبتلايان به اين علائم از دست دادن و روبوسي با آنان خودداري كنند.
به گزارش ايرنا، بيش از هشت هزار نفر از چهارمحال وبختياري براي سفر به كربلاي معلي در ايام اربعين ثبت نام كرده اند .
8125/ 6014/