۵ آذر ۱۳۹۴،‏ ۱۴:۳۶
کد خبر: 81855096
۰ نفر
شيردهي خطر ابتلا به ديابت را كاهش مي دهد

تهران - ايرنا - مطالعات جديد نشان مي دهد شيردهي حداقل به مدت دو ماه، احتمال ابتلا به ديابت نوع 2 را در زناني كه مبتلا به ديابت بارداري بوده اند، 35 تا 57 درصد كاهش مي دهد.

به گزارش گروه اخبار علمي ايرنا از هلث، ديابت دوران بارداري زماني تشخيص داده مي شود كه ميزان قند خون زن باردار بالاتر از حد نرمال باشد. اين حالت معمولا حدود 24 هفته طول مي كشد.
بر اساس گزارش مركز پيشگيري و كنترل بيماري ها در آمريكا، حدود 5 تا 9 درصد زنان باردار به ديابت بارداري مبتلا مي شوند كه حدود 250 هزار نفر در سال است. بارداري پس از 35 سالگي، اضافه وزن و سابقه خانوادگي، از جمله عوامل تاثيرگذار در افزايش احتمال ابتلا به ديابت بارداري هستند. احتمال ابتلا به ديابت نوع 2 در زناني كه ديابت بارداري داشته اند تا هفت برابر بيشتر است.
پژوهش هاي محققان موسسه Kaiser Permanente در كاليفرنيا نشان مي دهد شيردهي حداقل به مدت دو ماه، خطر ابتلا به ديابت نوع 2 را در مادراني كه ديابت بارداري داشته اند، 35 تا 57 درصد كاهش مي دهد.
آكادمي اطفال آمريكا توصيه مي كند كه نوزاد به مدت شش ماه فقط با شير مادر تغذيه شود و پس از آن تا يك سالگي، به همراه شير مادر از غذاهاي مكمل استفاده شود.نتايج اين تحقيقات در نشريه Annals of Internal Medicine منتشر شده است.
علمي (6) ** 9259**2038**1440