۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۹:۳۹
کد خبر: 81849430
T T
۰ نفر
1100 واحد توليدي اقتصاد مقاومتي در استان كرمان راه اندازي شد

كرمان - ايرنا - مسئول بسيج سازندگي سپاه ثارالله استان كرمان گفت: از آغاز امسال تاكنون حدود يكهزار و 100 واحد توليدي با رويكرد اقتصاد مقاومتي در استان راه اندازي شده است.

به گزارش ايرنا سرهنگ پاسدار حجت الله پاداش عصر يكشنبه در نشست خبري با موضوع تشريح برنامه هاي اقتصاد مقاومتي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: براي اين واحدهاي توليدي اقتصاد مقاومتي اعتبار بيش از 120 ميليارد ريال تخصيص يافته است.
وي گفت: اين واحدهاي توليدي در سطح استان در زمينه پرورش ماهي، بوقلمون، مرغ، بلدرچين و كاشت گياهان دارويي، زعفران و غيره ايجاد شده است.
وي بيان كرد: امسال در بحث صنايع تبديلي به 180 كارگاه حدود 20 ميليارد ريال اعتبار واگذار شده و به صنايع تبديلي در عرصه خريد دستگاه هاي خشك كن، پودركن، بسته بندي، اسانس گيري و غيره اعتبار تخصيص يافته است.
مسئول بسيج سازندگي استان كرمان در بخش ديگري از سخنانش به استفاده از جوانان در برنامه هاي سازندگي بسيج و سپاه اشاره كرد و گفت: عمده خروجي برنامه سازندگي و اردوهاي جهادي و هجرت خودسازي، آشنايي جوانان با مناطق محروم، شركت در فعاليت هاي گروهي و كارهاي فرهنگي است.
وي افزود: امسال در اردوهاي هجرت دانش آموزي با استفاده از ظرفيت بسيج دانش آموزي در ايام تعطيلات تابستان چهار هزار و 916 دانش آموز، 282 مدرسه را در استان مرمت و بازسازي كردند.
پاداش بيان كرد: در بحث اردوهاي جهادي در حوزه كاري دانشجويي و طلاب حدود شش هزار نفر از بسيجيان بكارگيري شدند كه 180 گروه جهادي در مناطق محروم در راستاي كارهاي فرهنگ سازي، بهداشتي، تبليغي و تبيين شاخص اقتصاد مقاومتي فعاليت كردند.
وي گفت: از بسيج مساجد محلات نيز سه هزار و 542 نفر در مناطق محروم در اردوهاي جهادي شركت كردند.
وي با بيان اينكه امسال با برنامه سه روزه از ظرفيت مهندسان كشاورزي، صنعت و معدن استفاده شد افزود: 199 نفر از مهندسان در شش ماه گذشته در مناطق محروم خدمات ارايه كردند.
مسئول بسيج سازندگي سپاه ثارالله استان كرمان خاطرنشان كرد: در اردوهاي يك روزه حلقه هاي صالحين در پايگاه مقاومت بسيج استان شش هزار و 230 نفر در 311 حلقه صالحين خدماتي مثل جمع آوري محصول، هرس درختان، واكسيناسيون و غيره را در يك روز به مردم ارايه كردند.
وي به اعزام تيم هاي بهداشتي درماني به مناطق محروم اشاره كرد و گفت: با استفاده از ظرفيت و پتانسيل بسيج جامعه پزشكي و دانشگاه علوم پزشكي استان 90 تيم به مناطق محروم اعزام شدند كه به حدود سه هزار نفر خدمات درماني ارايه كردند.
پاداش افزود: اهداف كلي سپاه و بسيج در اقتصاد مقاومتي تامين امنيت غذايي، افزايش توليد در واحد سطح در بخش كشاورزي و صنايع خرد و كوچك است و برنامه داريم در سال 95 در صنايع كوچك با نگاه مردمي كردن اقتصاد وارد شويم به مردم و دولت كمك كنيم.
وي گفت: هدف دوم براساس منويات مقام معظم رهبري و سياست هاي ابلاغي اقتصاد مقاومتي استفاده از ظرفيت هاي مردمي در مناطق محروم است.
8060/3028