۱ آذر ۱۳۹۴، ۱۸:۳۳
کد خبر: 81849335
T T
۰ نفر
بيمارستان صحرايي جامعه پزشكي در مانه وسملقان افتتاح شد

بجنورد- ايرنا- بيمارستان صحرايي جامعه پزشكي با همكاري بسيج و مركز بهداشت شهرستان مانه و سملقان با حضور مسئولان استاني و شهرستاني در محل سالن تختي شهر آشخانه افتتاح شد.

به گزارش ايرنا در مراسم آيين افتتاح اين بيمارستان ، فرماندار مانه وسملقان گفت: در هفته بسيج در يك اقدام مشترك بسيج جامعه پزشكي استان مانه وسملقان را به عنوان اجرا كننده اين طرح انتخاب كرده است.
غلامرضا عوض زاده اظهار كرد: كليه مراكز روستايي و درماني شهرستان از قبل پايش و افراد بي بضاعت براي درمان در اين طرح مشخص شده اند كه با همكاري دهياران در روستاها و خانه بهداشت ها براي درمان فراخوانده مي شوند.
وي افزود: در سال گذشته طرح نوآوران سلامت در بخش دندانپزشكي و چشم پزشكي در منطقه بخش مانه كار خوبي صورت گرفت كه تعداد تعداد 6هزارنفر در اين طرح درمان شدند.
وي، بسيج را به عنوان يك الگو وتفكر در كشورهاي عراق و لبنان و سوريه عنوان كرد و افزود: بسيج به عنوان يك تفكر از مرزهاي ايران گذشته است.
وي افتتاح بيمارستان پورسيناي شهر آشخانه را يك تحول بزرگي در بخش سلامت عنوان كرد و اظهار كرد: اميدواريم در آينده اي نزديك شاهد ارتقاء اين بيمارستان از 32 به 64 تختخوابي باشيم.
جانشين فرماندهي سپاه جواد الائمه استان خراسان شمالي نيز گفت: بسيج به عنوان شجره طيبه و درخت پرثمري است كه در كربلا جان گرفته است.
سرهنگ علي اكبر علي آبادي اظهار كرد: به بركت تفكر بسيجي و همدلي و تعاملي كه بين دستگاههاي اجرايي شهرستان و استان بود موفق به راه اندازي بيمارستان صحرايي در شهر آشخانه براي افراد بي بضاعت و كم توان شده ايم.
وي افزود: در سال 93 اين بيمارستان را در شهرستان فاروج و در سال 91 در رازو جرگلان و در سال جاري نيز در اين شهرستان افتتاح كرديم كه براي سال آينده نيز در ديگر شهرستانها نيز اين برنامه در دستور كار قرار گرفته است.
مسئول جامعه پزشكي سپاه جواد الائمه استان خراسان شمالي نيز گفت: يكي از رسالتهاي جامعه پزشكي ارائه خدمات پزشكي در مناطق مرزي و كم برخوردار است.
سرهنگ رمضان موفق اظهار كرد: كمك به امر بهداشت و درمان، بصيرت افزايي در بخش بهداشت و درمان، افزايش رضايتمندي، ايجاد آمادگي هاي لازم در شرايط بحران، شناسايي بيماران بومي منطقه و كاهش ارجاع به بيمارستان هاي شهري ، برگزاري مانورهاي تخصصي امداد و درمان از جمله هدف هاي اين طرح است.
مديركل بيمه استان نيز گفت: اين بيمارستان در زمينه متخصص اطفال، متخصص داخلي، قلب، ارتوپدي، دندانپزشكي، چشم پزشكي ،مامايي ،راديولوژي ،آزمايشگاه و متخصص اعصاب خدمات ارائه خواهد كرد.
آرميده اظهار كرد: تاكنون 3 هزار بيمار شناسايي و فرم ارجاع داده شده است.
وي افزود: بيماران فقط با فرم ارجاع مراكز بهداشتي و خانه بهداشت در روستاها پذيرش خواهند شد.
وي، مدت اجراي اين طرح را از امروز يكشنبه به مدت 4روز عنوان كرد و افزود: اما بيماران تا 22بهمن ماه تحت درمان خواهند گرفت و اگر نياز باشد در مشهد و تهران نيز براي درمان ارجاع خواهيم داد.
وي پرداخت هزينه ها در اين بيمارستان صحرايي را 5درصد عنوان كرد و افزود: افراد جامعه هدف نگران نباشند چرا كه هدف از اين بيمارستان ارائه خدمات با هزينه بسيار كم است.
شهرستان مانه وسملقان بيش از يكصدو ده نفر جمعيت داراي 4 شهر و سه بخش مي باشد و 60 خانه بهداشت دارد.
ا.1744/