به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، عليرضا حميدي فرد روز سه شنبه طي سخناني در كميته پيشگيري هاي امنيتي و انتظامي معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه افزود: بايد با نصب اين راديو در جاده ها، رانندگان را از وضعيت آب و هوايي و وضعيت جاده ها آگاه كرد تا ديگر شاهد افزايش تصادفات در كشور نباشيم و روز به روز كاهش تصادفات و فوت هاي ناشي از حوادث رانندگي را در كشور داشته باشيم.
وي راديو سفر براي اطلاع رساني از وضعيت جاده ها نيز به عنوان يك ضرورت است، ادامه داد: براي كاهش آمار تصادفات در بعد انساني نياز به ارائه آموزش است.
وي تصريح كرد: اما در بخش خودرو بايد امتيازبندي از نوع خودروها صورت گيرد تا با اطلاع رساني از وضعيت آب و هوايي و در شرايط كنوني وضعيت مه گرفتگي و لغزندگي جاده به اطلاع آنان رسانده شود و آنان براساس نوع ماشين خود احتياط لازم را انجام دهند تا منجر به بروز تصادف نشود.
حميدي فرد افزود: ما متاسفانه همان سرعتي را كه براي خودروي پرايد در نظر گرفته ايم براي خودروهاي بي ام و نيز لحاظ كرده ايم در صورتي كه خودروهاي بي ام و احتمال بروز مشكل براي سرنشينان آنها بسيار كم است اما براي پرايد حتما جنازه سرنشين را تحويل مي گيريم.
وي گفت: وضعيت ماشين و انسان قصه جالبي است اما انسان در همه جوامع بر خودرو اشرافيت دارد اگرچه خودروهاي گران قيمت در تهران وجود دارد اما اين موضوعات نيز بازدارنده تصادفات نيست و بايد در خصوص حوادق رانندگي تصميم گيري جدي صورت گيرد.
حميدي فرد ادامه داد: اگر وزارتخانه ها و متوليان اين امر كوتاهي در خصوص تصادفات داشته باشند بايد با آنها نيز برخورد قانوني از سوي مسئولان ذيربط شود.
** برخي خودروهاي داخلي ايمن لازم را ندارند
دبير كميته پيشگيري هاي امنيتي و انتظامي معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه گفت: در حال حاضر برخي از خودروهاي داخلي و وارداتي به كشورمان ايمني لازم را ندارند و يكي از دلايل اصلي تصادفات نيز همين موضوع است.
سرهنگ محمد مستخدمين حسيني با اشاره به اينكه اقدامات خوبي براي كاهش تصادفات در كشور انجام شده است، ادامه داد: موضوع ترافيك به عنوان يكي از موضوعات مهم در ارتباط با نظم اجتماعي است.
وي تصريح كرد: قانون جديد راهنمايي و رانندگي در سال ۸۹ و پس از گذشت ۴۰ سال از قانون سابق به تصويب رسيد اما همچنان با چالش هايي بر سر راه موضوع ترافيك از جمله ايمن نبودن برخي خودروهاي داخلي و وارداتي، عدم استاندارد برخي راهها، نبود پاركينگ مواجه هستيم.
وي خاطرنشان كرد: هر چند تا رسيدن به نقطه مطلوب فاصله داريم اما شاهد موفقيت هايي در اين زمينه هستيم.
** هشت عامل موثر در تصادفات رانندگي
رئيس كميته پيشگيري هاي اجتماعي معاونت اجتماعي و پيشگيري از جرم قوه قضائيه نيز گفت: هشت عامل راننده، سرنشينان، جاده، خودرو، پليس، درمان و اورژانس، ضعف يا قوت قانون و تصميمات قضايي به عنوان عوامل موثر در تصادفات رانندگي دركشورمان است.
سردار مهدي معصوم بيگي افزود: از آنجا كه برخي از تصادفات منجر به موضوعات امنيتي و انتظامي مي شود مانند بستن جاده پس از تصادف عابر پياده، كه به همين دليل اين كميته تشكيل شده است.
وي تصريح كرد: ما بايد نظارت موثر بر كساني كه واجد شرايط صدور گواهينامه هتسند، داشته باشيم تا با اين موضوع نيز بخشي ديگر از تصادفات ناشي از فوت نيز كمتر شود.
كميته پيشگيري هاي امنيتي و انتظامي معاونت پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه امروز سه شنبه در محل اين معاونت با حضور نمايندگاني از وزارتخانه ها و دستگاههاي اجرايي برگزار شد.
اجتمام(3)**7268 ** 1418
مديركل مشاوره و مددكاري اجتماعي ناجا:
راديو محلي جاده ها راه اندازي شوند
۲۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۵:۵۰
کد خبر:
81842591
تهران - ايرنا - مديركل مشاوره و مددكاري اجتماعي ناجا گفت: به منظور اطلاع رساني و آگاه سازي رانندگان از وضعيت جاده هاي كشور، بايد راديويي به صورت محلي و مداربسته در جاده ها راه اندازي شود.