۲۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۴:۵۷
کد خبر: 81842479
T T
۰ نفر
اختصاص يك درصد از درآمد شركت هاي زير مجموعه وزارت نيرو به آموزش و تحقيق

اصفهان- ايرنا- معاون وزير نيرو در امور تحقيقات و نيروي انساني گفت: بر اساس بخشنامه جديدي كه در وزارت نيرو ابلاغ شده است يك درصد از درآمدهاي شركت هاي زير مجموعه اين وزارتخانه به امر آموزش و تحقيقات اختصاص مي يابد.

به گزارش ايرنا، علي اكبر مهاجري روز سه شنبه در همايش سراسري بانوان فرهيخته صنعت آب و برق در اصفهان افزود: امسال بخشنامه ديگري نيز از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور درباره تخصيص يك درصد از بودجه ها براي بخش علم و پژوهش به وزارت نيرو ابلاغ شده است.
وي با اشاره به ديدار ديروز وزير نيرو با رهبر معظم انقلاب و تاكيد رهبر انقلاب بر مسائل تحقيقاتي و تامين بودجه مورد نياز آن اظهار كرد: ما ناچار به حركت در اين راه هستيم زيرا راه ديگري غير از تحقيق براي توسعه و پيشرفت نداريم.
وي با اشاره به دوران پس از برجام و افزايش تعامل ها اضافه كرد: در اين دوران ممكن است اجناس بي كيفيت با قيمت ارزان وارد صنعت كشور شود و اجناس با كيفيت داخلي، عرصه وجود نيابد به همين دليل براي رقابت در سطح جهاني راهي جز تحقيق نداريم.
وي تحقيقات در وزارت نيرو را به سه دسته محلي، بخشي و كلان تقسيم كرد و گفت: طرح هاي كلان تحقيقاتي توسط وزير نيرو تصويب مي شود.
مهاجري با اشاره به تاكيد وزير نيرو براي تحقق بودجه هاي تحقيق در صنعت آب و برق افزود: پيش بيني كرده ايم كه يك سوم از بودجه تحقيقاتي در خود شركت، يك سوم در شركت مادر و يك سوم ديگر در ستاد وزارت نيرو براي طرح هاي تحقيقاتي هزينه شود.
معاون وزير نيرو با اشاره به اينكه در تحقيق چرخه اي از ايده تا پديده داريم گفت: در اين چرخه مديريت كلان يعني برنامه ريزي راهبردي و سياستگزاري ، نوآوران ، محققان ، تسهيل گران و پشتيبانان از جمله سرمايه گذاران و مديريت بخش تحقيقات از جايگاه ويژه اي برخوردارند.
وي با بيان اينكه مديريت اجرا در تحقيق در دولت يازدهم در وزارت نيرو پايه گذاري شده است تصريح كرد: در اين دولت، نظام تحقيق به وزارتخانه ابلاغ شده كه بر اساس آن مديريت طرح هاي بزرگ و توسعه فناورانه به دو موسسه صنعت آب و برق يعني پژوهشگاه نيرو و موسسه تحقيقات آب منتقل شده است.
مهاجري همچنين در اين همايش به نقش زنان و جايگاه آنها در اسلام اشاره و اظهار كرد: اسلام هيچ تفاوتي بين زن و مرد قائل نيست و در قرآن نيز مساله برابري يا نابرابري ميان انسان ها از جنس دانش است.
در اين همايش حدود 400 نفر از بانوان شاغل در شركت هاي مختلف آب و برق زير مجموعه وزارت نيرو داراي آثار و دستاوردهاي برجسته علمي، تخصصي، فرهنگي و هنري از همه استان هاي كشور شركت كردند و از بانوان داراي 10 اثر برتر علمي، هنري و قرآني تجليل شد.
همايش سراسري بانوان فرهيخته صنعت آب و برق 25 آبان با برگزاري دو كارگاه آموزشي و برپايي نمايشگاه از آثار بانوان در اصفهان آغاز شد و امروز 26 آبان با معرفي اثرهاي برتر و برگزاري جلسه هم انديشي و طرح ايده به كار خود پايان داد.
ت/3011/ 6022
۰ نفر