به گزارش خبرنگار سينمايي ايرنا، رضا مقصودي روز سه شنبه در نشست رسانه اي باشگاه فيلمنامه نويسان در خانه سينما، با انتقاد از وضعيت بيمه هنرمندان، افزود: به دليل اختلافات بين تامين اجتماعي و ارشاد، سه سال است هر فردي كه عضو خانه سينما شده از سوي سازمان تامين اجتماعي بيمه نشده و آنها را بيمه نميكند.
وي افزود: دو سال و اندي از عمر مديريت جديد خانه سينما، سازمان سينمايي و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ميگذرد اما اين موضوع هنوز حل نشده باقي مانده است.
رئيس كانون فيلمنامه نويسان در ادامه با اعلام اين آمار كه از 70 فيلم ساخته شده در ايران در طول يك سال، تنها فيلمنامه 10 نفر از اين فيلمها توسط اعضاي كانون نوشته شده است، تصريح كرد: اين اتفاق اصلا خوب نيست و ما دنبال اين هستيم كه با همكاري صنوفي چون كارگردانان، تهيهكنندگان و مديران توليد، به نقطهاي برسيم كه هر فردي كار خود را انجام دهد و براي فيلمنامه آثار از اعضاي كانون استفاده شود.
پايين بودن دستمزد فيلمنامهنويسان از ديگر موضوعاتي بود كه مقصودي به آن اشاره كرد و افزود: كيفيت قراردادها در اين زمينه پايين است و از آنجا كه قراردادها در شرايط بسيار سخت مالي نوشته ميشود؛ فيلمنامهنويسان نيز به دليل مشكلات مالي مجبور به پذيرش و امضاي آنها ميشوند.
وي با اشاره به اينكه بايد تلاش كنيم در گام اول فيلمنامهنويسان به همه حقوق خود در قراردادها آشنا باشند، ادامه داد: به دنبال تهيه قرارداد تيپ هستيم و نسخه اوليه اين قرارداد نوشته شده و در حال بررسي و تهيه نسخه نهايي آن هستيم.
** رحماني: 28 آبان آغاز دوره دوم باشگاه فيلمنامهنويسان
سيدسعيد رحماني رئيس هيات امناء باشگاه فيلمنامهنويسان نيز در اين نشست درباره دلايل تاسيس باشگاه فيلمنامهنويسان اظهار كرد: به دليل شرايط اساسنامهاي، كانون فيلمنامه نويسان نمي توانست افراد علاقهمند به فيلمنامهنويسي را عضو كند به همين علت باشگاه فيلمنامهنويسان تاسيس شد تا اين افراد بتوانند با بدنه فيلمنامهنويسي كشور در ارتباط باشند.
اين مدرس دانشگاه، مهمترين هدف تاسيس باشگاه را همچنين انتقال تجربه و فراگيري موضوعات جديد در فيلمنامه نويسي عنوان كرد.
وي با اشاره به اينكه در دور اول كلاسهاي اين باشگاه با 9 جلسه برگزار شد، ادامه داد: در اين جلسات افرادي چون اصغر فرهادي، كمال تبريزي، همايون اسعديان، رخشان بنياعتماد، كيانوش عياري و نغمه ثميني صحبت كردند و فيلمهاي خوب سينماي ايران به نمايش درآمد.
رحماني، تعداد افراد جذب شده در اين كانون را 170 نفر اعلام كرد و افزود: براي دور دوم هيات امنايي براي باشگاه در نظر گرفته شد كه شامل نماينده هيات مديره خانه سينما كامران ملكي، رئيس كانون فيلمنامهنويسان رضا مقصودي، نماينده بانك فيلمنامه فريد مصطفوي، عضو كانون فيلمنامهنويسان سيدسعيد رحماني و رئيس مدرسه ملي سينماي ايران روحالله حسيني هستند.
رئيس هيات امناء باشگاه فيلمنامهنويسان در توضيح زمان و تعداد كلاس هاي دور دوم نيز گفت: در دور دوم 6 نشست با موضوع دنياي فيلمنامه، روايت و ساختار با همكاري مدرسه ملي سينما برگزار ميشود كه از پنجشنبه 28 آبان ماه آغاز خواهد شد.
وي در پاسخ به سوال خبرنگاري درباره هزينه دريافتي از هنرجويان نيز توضيح داد: هزينهاي كه براي برگزاري اين كلاسها دريافت ميشود بسيار اندك است و معادل هزينه آنها كتاب به شركتكنندگان در كلاسها داده ميشود.
فراهنگ**9246**1027

تهران- ايرنا- رئيس كانون فيلمنامهنويسان با اشاره به اينكه در 3 سال گذشته هيچ فيلمنامه نويسي بيمه نشده است، گفت: انتظار داريم مشكل بيمه فيلمنامهنويسان به صورت كلان از طريق خانه سينما حل شود.
سرخط اخبار فرهنگ
-
محسن قاضی مرادی فردا در قطعه هنرمندان آرام میگیرد
تهران- ایرنا- زمان خاکسپاری محسن قاضی مرادی، بازیگر پیشکسوت سینما…
-
محمدعلی کشاورز: به علی حاتمی گفتم «تختی» را نساز
تهران- ایرنا- محمدعلی کشاورز که در تمام فیلمهای زنده یاد علی حاتمی…
-
بازسازی و تجهیز استودیوهای برنامههای انتخاباتی
تهران- ایرنا- رئیس مرکز تولید و فنی سیما از تمهیدات این مرکز در حوزههای…
-
کتاب «تداوم صداقت در سیاست» منتشر شد
تهران- ایرنا- کتاب «تداوم صداقت در سیاست» با موضوع مجموعه فعالیتهای…