گوشت خوك به اندازه سیگار سرطان زاست

تهران- ایرنا- طبق اعلام آژانس بین المللی تحقیقات درباره سرطان(IARC)، گوشت خوك و فرآورده های آن مانند گوشت دودی، ژامبون، سوسیس خوك و سایر گوشت های فرآوری شده حامل این مواد، به اندازه استعمال سیگار، خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری عاروتض شوع، طبق اعلام IARC، شواهد و مدارك پزشكی كافی برای ارتباط دادن مصرف بیش از حد مواد فرآوری شده ای كه بیشتر از گوشت خوك و كمتر از گوشت گاو تهیه شده است با سرطان روده وجود دارد.
با مصرف روزانه هر پنجاه گرم از این مواد،احتمال ابتلا به سرطان روده در یك فرد میانسال، 18 درصد افزایش می یابد.
مطالعات و بررسی های IARC نشان می دهد كه رابطه آشكاری بین مصرف گوشت های فرآوری شده و سرطان روده وجود دارد.
طبق آمارهای سازمان جهانی بهداشت، سه كشور كره جنوبی، اسلوواكی و مجارستان كه نرخ ابتلا به سرطان روده در آنها بالاست، از مصرف كنندگان قابل توجه گوشت خوك هستند.
شبس** 1088/1547